NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

pozdrav svima od jednog pocetnika sto se tice gadjanja papirnih meta :) nadam se da cu ovdje pino toga nauciti,tek sam poceo da vjezbam u streljani i prvi trening sam pogodio 324 kruga,sta mislite jel lose?

hvala na dobrodoslici. ako znate neki dobar tekst na srpskom jeziku ili iz licnog iskustva nesto ukratko da napisete,kako se sto bolje pripremiti za neko takmicenje itd..bio bih zahvalan :) iskreno,sve me zanima a malo znam, pa slobodno predlozite..:)

Evo mene, eto vas ... da ne nastavljam čuvenu misao Miloša Obrenovića. Ali suština je tu, a to je da sam i ja stigao :lol:

Milos said:
hvala na dobrodoslici. ako znate neki dobar tekst na srpskom jeziku ili iz licnog iskustva nesto ukratko da napisete,kako se sto bolje pripremiti za neko takmicenje itd..bio bih zahvalan :) iskreno,sve me zanima a malo znam, pa slobodno predlozite..:)

Za pripreme za takmičenje ti treba jedno 5000 ispaljenih dijabola u tesnoj kožnoj jakni koja u letnjim mesecima ne miriše baš lepo, i treba ti neko ko će ti videti da li je stav pravilan. Ali ni to ti ne garantuje da ćeš uspeti da se spremiš. :D

Poštovani članovi AirGuns Serbia foruma...

Ime mi je Emil, živim u Karlovcu.
Zračnim oružjem se bavim svega nekoliko godina.
Ovom forumu pristupio sam u želji širenja vlastitog znanja i dijeljenja iskustava sa drugim članovima.

Za sada od mene lijep pozdrav.

Dobrodošao. Karabaja je "novi" član sa više pušaka nego svi mi zajedno :D

P.S. Ovo je za one koji ne znaju ;)

Users who are viewing this thread

Back