NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima, zovem se Lazar, iz Beograda sam imam 27 god. Kupio sam prvu vazdušnu pušku Cometa 220 Galaxy, inače nikada ranije nisam imao dodira sa vazdušnim oružjem, ali vidim da će mi ovo biti omiljeni hobi :)

Pozdrav svima na forumu.
Zovem se Goran Arsic,
41 g. iz Cacka sam.
Radim u VS ali sam pocetnik sto se tice vazdusnog oruzija. Ovde sam da bih sinu kupio prvu vazdusnu pusku.

Drugarski pozdrav svima,
za forum znam godinama unazad, ali je bio AirSoft orjentisan. Volim AirSoft, ali nije se imalo vremena za AirSoft, a i malo je skupa zabava, mada je AirSoft najzabavnije što se može trenirati/družiti. Kategorija koju preferiram je D kategorije za sportsko streljaštvo. Imam 49 godina i iz Beograda sam.

Razmišljam da se aktiviram ponovo za sportsko streljaštvo iz hobija.

Dobrodošao Rade. Airsoft I streljaštvo su dva sveta. I ne mogu da se složim da je airsoft zabavniji od streljaštvo. Airsoft je jednokratna zabava malo zivlja od counter strikea, nerealna kao I svaka igrica. Govori vam s aspekta nekog ko praktikuje oba. Streljaštvo je način ŽIVOTA I stanje duha, :D :D veština koja zahteva mnogo toga of strelca. Balistike mehanike, fizike psihologije. Različite pristupe na različitim daljinama., brigu o oružju :shock: ..

TexWiller said:
Dobrodošao Rade. Airsoft I streljaštvo su dva sveta. I ne mogu da se složim da je airsoft zabavniji od streljaštvo. Airsoft je jednokratna zabava malo zivlja od counter strikea, nerealna kao I svaka igrica. Govori vam s aspekta nekog ko praktikuje oba. Streljaštvo je način ŽIVOTA I stanje duha, :D :D veština koja zahteva mnogo toga of strelca. Balistike mehanike, fizike psihologije. Različite pristupe na različitim daljinama., brigu o oružju :shock: ..

Hvala na dobrodošlici :)

Baš kao što ste i opisali, razumem i znam za razliku, zato i ne kupih AirSoft. Za sada ;)
(a zna da bude ludnica za velike dečake)

Zdravo svima, ja sam Aleksandar, imam 28 godina, rođen u Gornjem Milanovcu ali živim u Beogradu. Nisam do sada imao vazdušnu pušku ali planiram da uzmem jednu kategoirije D.
Nadao sam se da će mi izbor biti lakši kad iščitam forum ali grdno sam se prevario. :D

Tako to uvek, sto vise ucis sve ti se cini da manje znas. Ali srecno i ne brigaj. Ovde smo svi ubedjeni da smo mogli bolje...

kircan said:
Tako to uvek, sto vise ucis sve ti se cini da manje znas. Ali srecno i ne brigaj. Ovde smo svi ubedjeni da smo mogli bolje...

"sad tek znam da nista ne znam" :D

Kako god dobro dosao. ;)

Hvala na dobrodošlici ,bolje vas našao. :D
Koliko vidim, kao i 80% novih članova koji dođu i ja sam se zalepio za cometu galaxy 220 ali mislim da sam sad odustao od nje, tražimo dalje. :)
Vidim da se na nekim temama tastature nisu štedele što mi je drago, tako da će biti posla(učenja). :D

Users who are viewing this thread

Back