NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav ekipa
Marin iz Mostara, 41 god.
Tijekom "izolacije" od korone sjetio se dječjih aktivnosti i kupim si Hasu... (Striker 1000s, 4.5mm) i to Type-D (199m/s) te nisam imao obvezu prijave na Policiju (prije 3 tjedna), a nakon još malo druženja ću staviti i svoje iskustvo s ovom puškicom.
Zasad se još upoznajemo i na 15-20metara se može lijepo složiti grupa, sa ili bez optike, a "chrono connetct lite" pokazuje malo više izlazne brzine nego su nazivne...
U svakom slučaju se pišemo.

Hvala na srdačnom prijemu i moram kazati da ste najpostojaniji forum za zračnice na ovim prostorima i dosta su mi vaši tekstovi i komentari postojećih članova pomogli u odabiru.

Btw, dal je tko testirao ovaj app "chrono connetct lite" i usporedio vrijednosti s "kvalitetnijim" chronometrima.
Ja se s ozbiljnijima nisam susretao, a ovaj app radi na principu zvuka i treba biti dobro precizan u postavkama (oblik i težina zrna, udaljenost od mete, visina cijevi, udaljenost cijevi od "mjerača" ... ) jer rezultati znatno ovise o unešenim parametrima.

Pozdrav Mara, dobrodošao od kolege iz hercegovine bileća. Ja koristim tu aplikaciju I na pcp mi nije bila bas precizan, proverio kod Voje. Na springerici jeste I to dosta

Poz drustvo iz Herceg Novog
Ima li ko da je iz Crne gore na ovom forumu i da posudeuje kakvu pcp pucu?
Posle 3 godine provedene u druzenju sa Hatsanom 125 razmisljam o kupovini Hatsanovog Bullbossa ili Flashpop qe u kalibru 5.5 sa rucnom pumpom za pocetak i nabavkom boce(ima dosta ronilaca kod nas :)
Odlucio sam se za Hatsana zbog odnosa cijene - kvalitet,pogotovo sto ima dosta pohvala za Bullbossa po youtube kanalima.
U Crnoj Gori ih trenutno nema,trazio sam u jedinoj prodavnici koja uvozi Hatsan javice mi za cijenu i mogucnost nabavke.
Od pcp kod nas trenutno da valja a da nije previse skupa je Hatsan BT65SB elite QE i to u kalibru 4.5 sa cijenom od 756e!!!A pumpa je 195e.
Toliko je kod vas Bullboss sa optikom kod Grofa.
E sad ono najvaznije zna li neko kako ide oko kupvine pcp puske u Srbiju i onda donosenje iste u CG? Porez,carina,granica....
Ima li ko iskustva?
Isplati li se to raditi sa obzirom u razlici u cijeni? U srbiji je sve jeftinije:)
U Americi je Bullboss 399$ :)
Nasi lopovi uzimaju Marzu 500%:(

Pozdravf, kolega dobro nam dosli na forum. Ovo bas i nije tema za ovu vrstu pitanja ali valjda ce vam se javiti neko da vam pomogne

pexy prvo dobrodošao . Pumpu naruči preko alija ja sam svoju dobio za nekih 75 usd i radi odlično . Prošlo bez carine i ikakvih troškova . Procedure eksporta i importa imaš opisane u nekoj od tema na podkanalu Uopšteno . Jako je komplikovano i košta poprilično ali ko jednom prođe često nabavlja tako . Mislim da ti se s obzirom na cenu nabavke dozvole za uvoz , carinu , cenu špeditera i pdv ne isplati .

Pozdrav svima,moje ime je Milan I iz Beograda Sam.Clan sam foruma dve godine I do sada se nisam oglasavao ali sam pomno pratio sve sto se ovde pise I zahvaljujuci ovom forumu,tj. Iskusnim ljudima koji pisu ovde sam naucio mnogo toga. Veliko hvala mom najboljem prijatelju,Saletu,koji me je I uputio na ovaj divni forum.

Albagreka said:
Pozdrav svima,moje ime je Milan I iz Beograda Sam.Clan sam foruma dve godine I do sada se nisam oglasavao ali sam pomno pratio sve sto se ovde pise I zahvaljujuci ovom forumu,tj. Iskusnim ljudima koji pisu ovde sam naucio mnogo toga. Veliko hvala mom najboljem prijatelju,Saletu,koji me je I uputio na ovaj divni forum.
Pozdrav, i veoma zanimljiv nick imaš

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

pozdrav i dobro nam dosao kolega, odakle ste, na kojim daljinama pucate koji ste kalibar?

Danas bas probao malo i dok je vetar.Jeste zanimljivo vrebati nalete jaceg vetra i otklanjati po osecaju u levo ili desno.
Hvala na sugestiji.

Pozdrav svima zovem se Nikola i iz Novog sada sam god. 1981. Od danas sam ponosni vlasnik Perun 731 puške (ispod čekića). Kupio sam je jer u blizini na sajmištu ima streljana pa mi je odjednom došla želja da se ponovo aktiviram u streljaštvu. Inače trenirao sam par godina u osnovnoj školi.

Users who are viewing this thread

Back