NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav drugari. Srdjan 33, Valjevo, zanimanje: Metalurgija, Supercelici i Nozevi.

Trenutno Artemis p15 nabavljen pre neke 2 nedelje. Problemi sa SUP-om pri registraciji, poseta ZIZ u Kragujevcu samostalno. Hvala Zlatku iz Panima za pomoc.

Ko bude imao srecu ili nesrecu da sam obavlja atest za vazdusnu u KG, pri samom ulazu u Zavod odlicna postavka skulputra u maloj galeriji preko puta heheh.

Ako nista pocetak air gun zanimacije i vise nego odlican, sudar sa birokratijom i zakonima odlicno iskustvo. U svakom slucaju druzimo se.

Sledeca nabavka Norica Dark Bull.

dobro dosao na AGS. zao mi je sto je tvoje druzenje sa c kategorijom tako pocelo, ali tako je kod nas gde svaka stanica ima svoje tumacenje zakona

A dobro, istina. Ljudi iz Zavoda sa druge strane su sjajna ekipa. Od direktora pa na dalje. Pokazali su mi tunel, kalibre koje testiraju, metodologiju. Cak smo se dogovorili da probamo neke lovacke lampe koje trenutno radim. Nije strasno, zakon je takav kakav je podlozan tumacenju. Nisam hteo na prvu da se zamerim ljudima u Valjevskom supu iako su insistirali da vratim pusku u Panim te da oni obave atest i da mi istu dostave. Ovako je ispalo brze i poucnije i u neku ruku mi je i drago da vidim kako sve funkcionise.

Pozdrav. Sanel iz Sarajeva 22 godine, po zanimanju elektricar :D

Sa zastavnie vazdusne presao na gamo big cat 1000E IGT, tek sam usao u svijet vazdusnog oruzija pa se nadam lijepom druzenju ovdje :)

dobro nam dosao kolega, ikakav je prelaqz sa zastave na gamo big cat? ima li poboljsanja osim kozmetickih?

kircan said:
dobro nam dosao kolega, ikakav je prelaqz sa zastave na gamo big cat? ima li poboljsanja osim kozmetickih?

Uf kolega ogromna je razlika barem meni bilo preci s 130-140/ms na 305 i estetski je ogromna razlika samo minus za gamo zato sto je okidac plasticni ali nije neka velika razlika brzo se navikne covjek na kvalitetnije ali sve ostalo 10 od 10

Pozdrav i dobrodošao , i u zdravlju da te služi . Želim ti mnogo olova da proturiš kroz tu veliku mačku . :D Nadam se da zastavu nisi bacio ? Ima nas koji bi je rado uzeli :)

Dobar dan svima. Nemanja iz NS, po zanimanju stomatolog. Potraga za servisom me dovela na ovaj forum. Nadam se da ću pronaći rešenje.

pozdrav svima

da se predstavim, imam masu godina, ne radim uglavnom nista I odnedavno sam vlasnik najdosadnije zracne puske koju sam dosad ima(FX royale 400), I buduci da o njoj nemam nikakvog pojma tribaju mi nekakve informacije, I zato sam se prijavija
Eto

skorpio said:
Uf bre kakvo predstavljanje , kao iz cia,e , ime , mesto .....
Dobrodosao ....

:D

..s obzirom da je u pitanju "ikavica", tipujem na Dalmaciju, e sad samo jos ime... :lol:
Naravno i od mene dobrodoslica, pozdrav. ;)

Dobro nam dosao na forum izbornice, imas ovde dosta o toj pusci koja je dosadna jer uvek pogadja tamo gde nisanis.

Dobro vece
Zovem se ivan imam 49 godina
Cekam da mi stigne galaxy 220 ovih dana
I zeleo bih da mi pomognete oko kupovine
Optike da nije preskupa tj do 5000 dinara a da ne bacam pare uzalud.hvala i nadam se dobrom druzenju sa vama

Послато са SM-N910F помоћу Тапатока

Fala.fala tu smo blizu mislim geografski jedino sam ja jos severnije selo padej

Послато са SM-N910F помоћу Тапатока

Users who are viewing this thread

Back