NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav terzin i dobro došao . S obzirom da vp springerice razbijaju optike, pristup jeftinije optike na njoj je i moj izbor . Koliko je to bacanje para i ispravno .. nisam siguran . I ja sam relativno nov pa bolje da se u početku zajebem sa nekim bushnelom kineskim nego da razvalim nekog cajsa ili svarovskog od 500e+ .Moje iskustvo sa Busnhellom je OK , nije spektakularna ali vrši posao , još je nisam razbio (1000+ dijabola) , jedino što sam se zajebo što nisam našao neki koji ima podešavanje paralakse ( AO ) što mi nedostaje i što treba da uzmeš . I uzmi jednodelni čvršći nosač pošto zeromount sam po sebi izlazi iz budžeta koji si napisao .

Pozdrav, moze li neko da mi objasni kako se koriste privatne poruke???
Nemam opciju da posaljem niti odgovorim nikome ?

I to je objašnjeno u pravilima za postavljanje oglasa: "Članovi koji nemaju 20 poruka (postova) neće imati ni pravo da postave oglas kojim se oglašava PRODAJA".

Pa tako je uglavnom na svim dobrim forumima dodjes predstavis se citas slusas ukljucis se normalno u razgovor a ako zelis nesto na brzinu da prodas imas razne sajtove za.prodaju🖑

Послато са SM-N910F помоћу Тапатока

pozdrav novim clanovima
fugedi kornel znam sa FB gde pratim njegov rad sa artemisom
a hunter69 posebna dobrodoslica koa zemljaku iz zr

Hvala zemo, eto i ja konačno da se registrujem.Baš sam zapazio u tvom profilu da si Zrenjaninac, pa ajd' da se registrujem i da se javim kao što je i red.

:D Hvala i Joci na dobrodošlici.Zemo, ne mogu da odgovorim na pp zbog nekih ograničenja na forumu, ali poslao sam zahtev za prijateljstvo.Inače sam iz Mužlje, da budem precizniji, ali sve je to tu blizu, pola sata bajsom, hahaha...

Pozdrav svima! Ja Goran iz Svilajnca i imam 34 godine. Planiram da kupim svoju prvu VP, pa naleteh na ovaj forum tražeći informacije po internetu.
Želim da vas pozdravim sve na početku, a i da zahvalim na deljenju svojih iskustava. Postaviću neka pitanja na već otvorenim temama, nadam se dobroj saradnji na forumu.

Dobro nam dosao Gorane, nadam se da si nasao odgovore koje si trazio. Obicno svi budu samo jos u vecoj nedoumici nakon citanja ovog foruma. Otvara se puno mogucnosti...

Users who are viewing this thread

Back