NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

kircan said:
Dobro nam dosao Gorane, nadam se da si nasao odgovore koje si trazio. Obicno svi budu samo jos u vecoj nedoumici nakon citanja ovog foruma. Otvara se puno mogucnosti...

Hvala na dobrodoslici, i apsolutno si u pravu - nekad je neznanje blazenstvo! :lol:
Primetio sam da na forumu ima velikih zaljubljenika u ovaj hobi, sa visegodisnjim iskustvom sa vise razlicitih pusaka. Ja sam na pocetku i nisam siguran ni sta zapravo hocu, tako da cela prica jos vise zbunjuje. :shock:
Iscutacu jos malo sve postove sa foruma, kako ne bih pitao/pisao stvari koje su vec diskutovane vise puta.

pa ovde na forumu pravu riznicu znanja, ja sam ovde sve naucio sto znam. isto sam tako kao ti citao i ucio od iskusnijih kolega.
ono sto je vazno je da se prvo odlucis na koliko metara zelis da gadjas, i da li te zanima meta ili zelis da gadjas limenke i tako da plinkas po dovristu. tu se vec putevi razdvajaju

To je ono sto sam uspeo da zakljucim - treba na osnovu potrebe/namene odabrati pusku i opremu. Za sada sam blizi nekom opustenom gadjanju po dvoristu, jer cak i sam pogodak u konzervu sa 10-15m za mene predstavlja uspeh.

S obzirom da ćeš poželeti po malo od svega , računaj da ćeš kupiti barem 2 puške ... :) unapred pripremi porodicu da ćeš da trošiš mnogo novca ... Reci im da se lečiš od alkohola , ili depresije ili da si našo ljubavnicu :D :D

@TexWiller- kad bih ti rekao kojim sam se sve trikovima sluzio kako bih ubedio zenu da ne ulozi veto na kupovinu puske... :D :D :D Ovo je mi pohod na VP u verziji 2.0, posto se prvi pokusaj od pre par godina zavrsio neuspesno :lol: :lol: :lol:

Southforce said:
@TexWiller- kad bih ti rekao kojim sam se sve trikovima sluzio kako bih ubedio zenu da ne ulozi veto na kupovinu puske... :D :D :D Ovo je mi pohod na VP u verziji 2.0, posto se prvi pokusaj od pre par godina zavrsio neuspesno :lol: :lol: :lol:

Žena ne sme biti prepreka u kupovini puške, jedna ljubav ne sme da ograničava drugu, ljubav mora biti slobodna i puna razumevanja.

Dobro došao i svako dobro i od mene.

[/quote]

Žena ne sme biti prepreka u kupovini puške, jedna ljubav ne sme da ograničava drugu, ljubav mora biti slobodna i puna razumevanja.

Dobro došao i svako dobro i od mene.
[/quote]

E kolega Glok ovo sto si naveo moram dobro da upamtim za neko buduce vreme ;)

pozdrav drugari,bavim se strelicarstvom (pucam za klub),u planu imam da kupim i neku pcp pusku pa eto i mene medju vama forumasima da da steknem ovako neka iskustva pre kupovine iste

Pozdrav Ra i dobro došao :) Streličarstvo ??? . Kompaund ili rekurv ( molim te reci rekurv :D :D :D ) . Pošto se i ja bavim streličarstvom :)

TexWiller said:
Pozdrav Ra i dobro došao :) Streličarstvo ??? . Kompaund ili rekurv ( molim te reci rekurv :D :D :D ) . Pošto se i ja bavim streličarstvom :)

kompaund pucam :) recurve mi je bio nesto tezak za naučiti

Users who are viewing this thread

Back