NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

_Ra said:
TexWiller said:
Pozdrav Ra i dobro došao :) Streličarstvo ??? . Kompaund ili rekurv ( molim te reci rekurv :D :D :D ) . Pošto se i ja bavim streličarstvom :)

kompaund pucam :) recurve mi je bio nesto tezak za naučiti

Ih.... Sad nas ima dvojica, s Tim što ja pucam rekurvom. Dobrodošao

TexWiller said:
_Ra said:
TexWiller said:
Pozdrav Ra i dobro došao :) Streličarstvo ??? . Kompaund ili rekurv ( molim te reci rekurv :D :D :D ) . Pošto se i ja bavim streličarstvom :)

kompaund pucam :) recurve mi je bio nesto tezak za naučiti

Ih.... Sad nas ima dvojica, s Tim što ja pucam rekurvom. Dobrodošao
samo dvojica? mislio sam da nas je više

Da se i ja pokušam predstaviti jer u zadnjih 2-3 pokušaja nisam uspio, s obzirom da pišem sa telefona...
Živim u BiH-RS , strast prema oružju sam naslijedio od oca koji je lovac još malo pa 50 godina. U više navrata sam imao neke vazdušne puške. Trenutno ni jednu nemam... Očekujem ubrzo weihrauch hw35 ... Toliko od mene u ovom javljanju ;)

Pozdrav svima,
Pedja iz Beograda, 40 god.
Od malena me privlači sve što puca, pravio sam razne pucaljke kao klinac, čak sam i vazdušnu pušku napravio. Sada sam rešio da se malo vratim tim dečečkim željama i kupim neku pravu pušku :)
Na ovom forumu sam naučio dosta, a tek ću da učim kada mi puška dodje u ruke, pa družićemo se.
Inače, gadjam malo i lukom, da se kolege ne osećaju usamljeno ;)

TexWiller said:
Moj čovek , rikurv je prava stvar . dobrodošao još jednom .

kompaun nije zanemarljiv,cak sta vise... :ugeek: , meni je recurve bio tezi za nauciti a opet compaund dosta tezi za drzati

Users who are viewing this thread

Back