NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

_Ra said:
TexWiller said:
Moj čovek , rikurv je prava stvar . dobrodošao još jednom .

kompaun nije zanemarljiv,cak sta vise... :ugeek: , meni je recurve bio tezi za nauciti a opet compaund dosta tezi za drzati

Ma slažem se , nemam ništa protiv compaunda ( planiram nabaviti jedan ) samo mi je recurve tradicionalniji , ko springerica naspram PCP .

Pozdrav svima! Iz Novog Sada sam, imam 31 godinu. Aktivno lovim od 15te godine. Sa vazdušnim oružjem sam se družio u detinjstvu (dok nisam krenuo da lovim sa vatrenim oružjem). Kako savremen način života i poslovi sve manje dozvoljavaju višednevna i višesatna odsustva i odlaske u prirodu, u planu mi je da kupim neku vazdušnu pušku radi prakse i rekreacije. Od vremena kada sam ja pucao vazdušnim oružjem (puške Slavia i Zastava 4.5mm i pištolj Diana 4.5mm), mnogo toga se promenilo. 🙂 Pošto mi je vatreno oružje primarno, ne mislim puno novca da ulažem u vazdušno. Za sada je u planu Artemis P15 u kalibru .22. Koliko sam shvatio iz mnogobrojnih recenzija, ta puška je sasvim pristojna (naročito ako se uzme u obzir njena niska cena) i mislim da bi ispunila moje skromne zahteve. 🙂 Za sada toliko! 👋

Dobrodošao. Jesi li razmisli o M16 artemis. Izgledom I ergonomijom ti više podseća na lovačke karabine. A i jeftiniji he. P15 je bullpup.

Pozdrav svima! Ja sam iz Kladova, 50god... koristio sam Norconiu 4,5mm i bio relativno zadovoljan dok nisam isprobao GSG SR1000 4,5mm... sada posedujem nju i bas sam zadovoljan osim sto je malo teza za gadjanje bez ikakvog naslona... dijabole koje sam do sada koristio su jedine koje sam imao ovde u Kladovu a to su: Sport S Match i Hunting...

Pozdrav svim forumašima! Ja sam Dejo, planiram kupiti svoju prvu vazdušnu pušku i isprobati se u streljaštvu.

Zdravo svima iz Zemuna . Posle vise godina pauze gadjanja sa Vp u potrazi za novom "cevi". Premisljam da li PCP ili opruga, mada mi je Gamo COYOTE bas zapala za oko ,videcemo kako cemo dalje. Prvo bi servisirao zastavu m81 pitanje da li je sevisirati sa orginalnim djonom ili ovima pravljenim sa oglasa.?Btw zovem se Goran :D

Dobro došao. Sigurni smo da ćeš ovde postepeno naći odgovore na sva svoja pitanja... :)

Pozdrav svima!
Dolazim iz Slovenije imam 33 godine, sada koristim vazdušnu pušku CZ slavia631 a naručenu imam pušku Diana Stormrider u kalibru .22. Par godina bio sam u lovačkom društvu, sada zbog nedostatka vremena malo pauziram tako, da imam i par komada lovačkog vatrenog oružja.

P.S. Izvinite zbog mogučih grešaka u tekstu.

Users who are viewing this thread

Back