NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav ekipa!
Hvala na prijemu. Robert. Naletio sam na forum na tražilici. Radi se tjuniranju Benjamin Maraudera 22. Trebat ću malu pomoć. Nadam se i dobiti ;)

Pozdrav od Nemanje iz Pirota.
Velika zahvalnost clanovima ovog foruma ciji postovi su mi mnogo pomogli da donesem prave odluke pri kupovini vazdusne puske i optike u paketu.

Zdravo svima, nov sam u ovom sportu i nedavno sam kupio Dianu 250 5.5mm. Sve pohvale za ovaj odlican forum, prijatno me je iznenadio thread o svim vrstama dijabola koj sam detaljno procitao.
Dane, 1997.

Veliki pozdrav svima i hvala na prijemu.
Ja sam David, 91.god. i dolazim iz Beograda. Od malena sam veliki zaljubljenik u vazdusno oruzje i streljastvo ali do sada nije bilo prilike da u sve to udjem malo ozbiljnije, na srecu doslo je vreme da se to promeni. Istrazujuci puske na internetu naidjoh na forum i odusevih se! Moram priznati da sto vise istrazujem, sve sam dalje odluci sta pazariti pa se nadam da cu do odgovora doci uz pomoc iskusnijih kolega 🙂

Dobro došao Davide, na pravom si mestu, što se budeš više razmisljao teže ćeš doneti odluku, bolje se u nekoj temi izjasni šta očekuješ od vp i dobićeš i konkretan odgovor od par iskusnih kolega i onda će ti odluka biti lakša 😉

Pozdrav ljubitelji vazdusnog oruzija. Ja sam Aleksandar Stanojević iz Kruševca 24 godine, zelim da sa vama podelim moja misljenje i iskustva, isto tako i da cujem vase savete, iskustva i ostalo vezano za VP. Posedujem dve vazdusne puske. Prva je Kandar b2-4 4.5mm sto je u moja prva vazdusna puska a nedavno sam uzeo i gsg sr1000 4.5mm. Pozdrav

Pa, da se predstavim... Željko, Novi Beograd, 44 godine.
U procesu sam nabavke prve VP.
Na forumu čitam, gledam, ne verujem... :D

Users who are viewing this thread

Back