NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdravljam sve članove foruma!

Čitajući diskusije na forumu, ne smatrajući sebe vazdušarem dovoljno velikog kalibra, bio sam rezervisan u vezi učlanjenja, ipak prelomio sam..

Gađanjem u papirne mete, isključivo rekreativno, bavim se od svoje devete godine odkad mi je deda poklonio Slaviu 624 i desetak kilograma papirne mete. Ništa preterano, pokoje popodne na kraj baštice, 10-20m stojeći, 50-ak dijabola. I tako nekih 20 godina.

Eh sad, kriza srednjih godina, posao, jurnjava, štajaznam..., pre nekog vremena reših da obnovim taj mali ritual, kao i arsenal. Cometa 300, optički nišan, gađanje 10, 15, 20m. Pa ponovo obnova arsenala, pomoć...(u odgovarajućoj temi)

S poštovanjem,
Konja Čaba (50), Zrenjanin

Pozdrav svima! Još od malih nogu sam bio ljubitelj vazdušnih pušaka, pucanje u metu ili neke predmete, poput limenki i slično, bili su i ostali moj hobi. Uvek sam koristio varijantu od 4.5 mm, a od pre nekih godinu dana sam prešao na 5.5 mm magnum springericu sa IGT. Najviše volim long range shooting, trenutno se zanimam pogadjanjem na 100m. U nekoj bliskoj budućnosti, a kada to finansije dozvole, planiram da pređem na PCP sistem, a san mi je neki od FX modela naravno😎
Nikola Dišić, '81. Loznica, Srbija

Hvala svima na dobrodošlici!
Lepo je znati da nisam sam u okolini... :)
Kolegi kircanu - nemam opciju za odgovor na pp - Hvala! Naravno ponuda važi i u obrnutom smeru, ako sam dorastao tome, pozdrav!
Mada se trudim da sam dođem do nekih odgovora, ne bi li gnjavio, pomoć u savetima svakako je dobrodošla.
Svako dobro.

Pozdrav Loznici, dobrodošli!

Pozdrav drugari,da ispoštujem pravila i pozdravim ekipu...imam 37 godina i vreme je da sebi ispunim dečački san i kupim vazdušnu pušku...:) imam neke favorite pa se vidimo po temama...;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrav svima ! Ulzim polako u ovaj svet vazdusnih pusaka za sad imam ekol 5.5 mm a uskoro planiram da uzmem dianu stormrider 5.5 takodje naravno ako neko ima predlog jel moze nesto bolje od pcp pusaka za budzet od 500€ +-50€ U taj budzet ulazi i pumpa koja je oko 100€ na kp znaci za pusku ostaje 400-450€

Izvinjavam se ako sam postavio ovo pitanje u sekciji foruma koja nije za to predvidjena,nov sam naucicu vremenom 😊

Pozdrav drugari,da ispoštujem pravila i pozdravim ekipu...Zovem se Pedja,i za sad posedujem jednu zastavinu vazdusnu pusku ,i u planu imam da dodam jednu PCP.
Drago mi je da postoji ova zajednica ,iscitao sam dosta vasih postova, a sada zelim da i ja ucestvujem na neki nacin u zajednici. 😊

Users who are viewing this thread

Back