NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima,
Zovem se Petar Dimitrijević iz Beograda. Možda sam u ozbiljnim godinama (61) ali sam nov u ovom hobiju. Zahvaljujući vašem forumu i njegovim članovima kupio sam WC2, 6,35, (fantastična puška) kao i optiku Element HELIX FFP 6-24x50.
Nadam se da ćemo se lično upoznati na nekom druženju ili gađanju.

Pozdrav svima!
Upravo sam se uključio u forum! Zovem se Milan, živim u Beogradu, imam 40 godina, volim prirodu i pecanje, a već neko vreme razmišljam o kupovini vazdušne puške, pa verujem da će mi ovaj forum pomoći, da odaberem pravi model :). Tako da, kada ne radi riba, gađam limenke :)
Vidimo se na temama o puškama!

Dobro nam dosli novi clanovi, molim vas da procitate pravila foruma i nadam se da ce te naci ono zbog cega ste dosli...

Pozdrav svima, zovem se Marko, 89' godiste i zivim u Petrovcu na Mlavi , vazdusnu pusku sam prvi put koristio u skoli na fizickom i od tada sam zeleo da je kupim, nije se dalo tako da sam pusku kupio tek pre 4 dana, u pitanju je Hatsan Alpha znam da nije neki kvalitet ali klinac i ja smo srecni njome.

Evo i slike , optika na slici je sa KP bushnell 3-9x40 jer nisam imao novca za nesto bolje.

Nije mnogo bucna a imam i ok komsije tako da se izvlacim sa pucanjem u svom dvoristu, naravno iskljucivo u metu iza koje je drvena supica tako da metak ostaje u daskama.
31a3a6655f33f6c39a4cbe697b366ada.jpg

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Dobrodosli narode :D :D :D

Fygaroo said:
Pozdrav svima, zovem se Marko, 89' godiste i zivim u Petrovcu na Mlavi , vazdusnu pusku sam prvi put koristio u skoli na fizickom i od tada sam zeleo da je kupim, nije se dalo tako da sam pusku kupio tek pre 4 dana, u pitanju je Hatsan Alpha znam da nije neki kvalitet ali klinac i ja smo srecni njome.

Evo i slike , optika na slici je sa KP bushnell 3-9x40 jer nisam imao novca za nesto bolje.

Nije mnogo bucna a imam i ok komsije tako da se izvlacim sa pucanjem u svom dvoristu, naravno iskljucivo u metu iza koje je drvena supica tako da metak ostaje u daskama.
31a3a6655f33f6c39a4cbe697b366ada.jpg

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Druze, apsolutno nije bitno koja je puska u pitanju dok se smeskas kao ludak dok pucas istom. :) :) ;)

Zdravo svima ,

zovem se Luka Kosic , imam 24 godine i zivim u Beogradu . Od nedavno sam se jako zainteresovao za vazdusno oruzje pa sam dosao na ovaj forum da se sto bolje informisem pre kupovine svoje prve puske .

Users who are viewing this thread

Back