NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima.. zovem se mario imam 52 g. I dolazim iz vinkovaca hr.novi sam u pcp zracnom oruzju i sve me zanima... invalid sam imam samo lijevu ruku pa mi treba pomoc u odabiru pcp... forum je super i vidim da je ekipa upoznata sa svim tajnama ovog preljepog sporta... nadam se suradnji...

Pozdrav svima,

Zovem se Aleksandar, imam 48 godina i povratnik sam u ovu prelepu disciplinu, nadam se da cete mi pomoci da osvezim gradivo od pre vise od 30 godina.

Pozdrav svim članovima foruma.
Zovem se Saša Popoivć. Živim i radim u Novom Sadu. Rodjen daleke 1969. godine.
Obzirom da se već godinama amaterski bavim streljaštvom, rešio sam malo da svoj hobi dignem na neki viši nivo, pa sam čitajući sve i svašta došao do ovog foruma koji mi je pomogao u nekim moji razmišljanjima.
Želim da se zahvalim članovima na iscrpnim savetima i objašnjenjima.

Dobar dan i pozdrav svim članovima foruma.Sinoć kasno sam se registrovao pa se nisam predstavio. :) Ja sam Nemanja iz Lazarevca sam.Vp koju trenutno imam je Artemis P15.

Artemis.jpg

Dobro nam dosle sve nove kolege, zamolio bih vas da procitate pravila foruma, nije predugacko stivo a pomaze dosta u daljem snalazenju na forumu.

Zdravo svima.
Dugo pucam iz vazdusnih pusaka, od skora sam ovde na forumu.
Imam Fx Wildcat i Gamo Magnum 1250 IGT.

Pozdrav svima! Skoro sam se registrovao pa je red i da se predstavim, zovem se Miloš dolazim iz Beograda, veliki sam ljubitelj vazdušnog oružija, bavio sam se streljaštvom u disciplini 10m vazdušna puška i 50m Mk puška. Nadam se da ću ovde pronaći potrebne informacije pri odabiru pcp puške na osnovu vaših iskustava! :D

Dobro nam dosao milose, ne znam da li ces naci prave informacije ali ako imas tako bogato iskustvo sigurno ces moci i nas nesto da naucis.

Users who are viewing this thread

Back