NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Molim nove članove da stave u potpis koje puške poseduju,
a možete i neke avatare da nabacite, kad ste već tu ;)

Radi preglednosti, koristite manji font u potpisu, a ako stavljate
i neku sliku (puške) u potpis, gledajte da bude manjih dimenzija,
maksimalno kao ova slika u mom potpisu i kod Zloce, tako nešto.

Možda sam već i ograničio tu veličinu, ne sećam se, ali za svaki slučaj...

Kada su prekrupne slike forum izgleda mnogo nepregledno.

Hvala ;)

Pozdrav svim clanovima sa foruma

evo i ja da se predstavim
(posto sam prvi put uclanjen na neki forum ne zanam sta bi sve trebao da napisem o sebi al evo nesto ukratko)
zovem se Nemanja iz okoline Obrenovca sam,vazdusnim oruzijem se bavim nekoliko godina,stekao sam nesto malo znanja i prakse,i drago mi je sto smo i mi napravili forum o vazdusnom oruziju...
Ako treba jos nesto dopuni cu.

''srdjane'' mozes li mi reci gde se tacno nalazi to gde mogu staviti koje puske posedujem,sve drugo sam nasao osim toga

Odes u svoj profil i gore desno izaberes "Potpis" (ili "Signature")
i tamo upises... ako se ne snadjes, napisi koju pusku imas, ja cu
ti to odraditi.

Evo i mene :) Godinama sam se bavio oružjem i kroz posao i kroz hobi, prvu vazdušnu pušku sam dobio za deseti rođendan, ispucao sam na stotine hiljada metaka svih mogućih kalibara... Možete zamisliti koliko sam bio zaluđen kada sam prvu optiku (Diana 4x15) naročio od komšije iz Nemačke 1984. godine, u vreme kada je bar 80% lovačkih karabina u Srbiji bilo bez optičkog nišana. A onda sam pre desetak godina prodao većinu oružja i napravio duuugačku pauzu.
E, sada sam se zahvaljujući klincu od 5,5 godina ponovo aktivirao :lol: Možda uskoro čak krenem u nabavku neće moćne "vazdušare" poput Hatsana 125, ko zna... Kako god, sve vas pozdravljam!

Users who are viewing this thread

Back