NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

kircan said:
Dobro nam dosao milose, ne znam da li ces naci prave informacije ali ako imas tako bogato iskustvo sigurno ces moci i nas nesto da naucis.

Naravno, što se tiče stavova, tehnike gađanja, disanja itd... tu sam uvek da pomognem i dam savet na osnovu mog iskustva!

Dobrodošao virtualno i sa ovim gore navedenim. Itekako nam treba pomoć i iskustvo. Ima dosta ljubitelja stava 10m. A ima i onih sa kojima nikad ne bi (ja) ušao u stav. Jer bi presto pucat 🤣

Moje ime je Aleksandar imam 18 godina (za 2 meseca) dolazim iz Podgorca kod Boljevca
ljuibtelj sam oruzija kako vatrenog tako i vazdusnog
Inace imam dve vazdusne puske
1.Zastava M56 4.5mm 177 m/s
2.Hatsan Striker 1000S Yellow 5.5mm 245 m/s
Inace buduci lovac
:D :D :D :D :D

Dragi ljudi,

Prvi put sam na ovom forumu i treba mi vaša pomoć oko izbora vazdušne puške. Sad ulazim u ovaj sport i voleo bih da se bavim njime iz hobija.
Inače, dugo se bavim streličarstvom (compound luk 55#),ali sad bih probao i nešto ovako.

Zanimaju me vaši predlozi i komentari za puške.
Ovo su neki moji zahtevi za sad:

-gađanje na 20-70m
-konstantnost
-preciznost
-budžet je 27.000 (bez otpike).

Za sad mi je izbor Cometa 220 Galaxy, ali hteo bih da čujem od vas da li ima bolji izbor, po čemu se razlikuju skuplje puške od ove konkretne.

Pozdrav

Zdravo ljudi,
Ja sam Aleksandar. Imam 26 godina. Zaljubljenik sam u sve sportove gde moraš da koristiš nišan.

Jako dugo se bavim streličarstvom. Pucam iz compound lika 55#. Daljine na kojima sam siguran je do 55m. Medjutim želim sada da se isprobam na oruziju. Zbog nivoa bezbednosti rešio sam da probam sa vazdusnim puškama (ne želim vatreno oruzije-uliva mi strah). Zato sam ovde da me posavetujete kako da izaberem svoju prvu vazdušnu pušku.

Toliko od mene!
Veliki pozdrav

Pozdrav Aleksandre, dobro dosao na forum, siguran sam da ces dobiti puno pravih saveta od strucnjaka ovde.

BreraMOTO said:
Pozdrav svima i ja se na kraju registrovah posle nedeljnog citanja ovog foruma :D

Eto, sad znaš koje optike umjesto retrovizora na motor 😂
Šala naravno. Dobrodošao!

Postovanje i pozdrav svima , nov sam na ags i evo par reci o meni.Zovem se Predrag,imam 56god. i iz Beograda sam.Kao dugogodisnji ljubitelj oruzja,u svetu vazdusnog sam od marta ove godine kada sam postao vlasnik comete advance u cal. 6,35mm i Hawke vantage optike 6-24x50.Duze vreme pratim razne postove ovde i znatno su mi pomogli u ovom divnom hobiju.

Dobro dosao kolega, mislim da je ovo prva cometa tog tipa na ovom forumu. Dajte neke grupe i iskustva da vidimo nesto o tom modelu. Deluje zanimljivo puska

Hvala na dobrodoslici Skorpio i veliko postovanje! Jesam nov clan na Vasem/nasem forumu, ali nisam toliko nov da ne znam Vas clanove koji imaju i zasluzuju jedan veliki respect sa moje strane u pogledu znanja vezanog za ovaj nas lepi hobi. Iskreno, ovoliko koliko sam mogao da vidim, nista ovi "preko" nisu ispred Vas, tj.jesu, ali samo po pitanju dostupnosti razlicitih modela i naravno opreme, a i novca, sve ostalo, kada bi radili kao mi ovde u Srbiji, pomocu stapa i kanapa, iskreno mislim da bi oni to davno batalili :):):)

Users who are viewing this thread

Back