Sve to stoji Putine, ali kad vidimo cene krstenih pusaka, polako gubimo volju za celom pricom... Krstena PCP puska, sa optikom i dodatnom opremom ravno 1500e, pa cak i vise. Zaista, zaista, nedopustivo i po meni napumpano. Jos ako dodamo u sve to nase cene, koje su 25-30% jace nego svuda u svetu, volja takoreci nikakva za bilo kakvom investicijom, plus moramo da se polomimo i cekamo mesecima da dodjemo do zeljenog komada, jer je ponuda siromasna i tako dalje i tako blize... Ko je spreman da preskace sve ove prepreke, plus da iskesira ogroman novac za nesto sto nekad i ne pogodi jabuku(krupniju :lol: ) na 80-100m, hocu da kazem i nije bas ova vazdusna prica tako precizna kako sam na pocetku mislio, jako, jako mali broj ljudi... Zakon se promenio, to je istina, napravio se korak napred, ali smo mi i dalje svetlosnim godinama daleko od ove price. :roll:
Jos nesto da dodam, nisam znao da su ozbiljnije PCP puske glasne skoro kao malokalibarke :shock: potreban prigusivac za vazdusare, ma idi begaj... Potrebna preskupa optika jer je puska razglavi, a na karabin sa kalibrom 30-06 zavrsava posao optika od 60-70e i puska je ne razmontira, opet kazem, MA IDI BEGAAAJ :lol: :lol: Od caleta imam Brno 2 i 511 poluautomat, sa malim modifikacijama puske su necujne :twisted: i skidaju jabuku na 80m bez optike, a sa optikom se na 150m bukvalno ne moze promasiti. Imam LOV 21 za cisto zezanje sa dijabolama do 25-30m i to bi bilo to, ja sam zavrsio sa ovom pricom sto se mene tice. Bio sam raspolozen da pazarim sebi neku PCP puskicu za 500-600e, ali ono sto ja hocu i sta ocekujem od puske, sa sve dodatnom opremom nema ispod 1500e+ i to mi je stvarno previseeeee...