NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobar dan ili jutro svima, zovem se Miloš i iz Beograda sam, 29 godina. Ušao skromno u svet vazdušnog oružja sa Hatsan Mod 125 Vortex Sniper (ili je Sniper Vortex), a verovatno ću se ponoviti na Loristu ovaj vikend sa nekim PCP pištoljem, ako nađem Artemis ili Diana a da ne košta kao pola auta :D

Predstavljam se kao novi clan ovog foruma, zaljubljenik u vazdusno oruzje nekih desetak godina.
Uglavnom sam u Beogradu, slobodno vreme provodim ispaljivajuci dijabole ili pecajuci.
Sve Vas drugarski pozdravljam,

Nenad

Dobro došao Nenade! Na pravom si mestu što se vazdušnog oružja tiče (ima ovde i pecaroša, ali to je druga tema)... :D

Здраво свима. Зовем се Дамјан, из Београда сам. Скоро па 40 година. Прошле године сам купио комету 220 која је одлична, али како сам увидео погодности пцп оружја, ускоро је мењам.
Поздрав

Pozdrav drugari. Ja sam novi član iz Podgorice. Volim vazdušne puške od malih nogu. Sada sam već u ozbiljnim godinama. Imam par Hatsan (125 i striker) kao i jednu Gamo Hunter maxxim puške... Hatsan 125 sam ( sa oprugom) sam doradio tako da puca kao sa gasnim klipom. E sad bih da joj promijenim kundak pa me interesuje da li neko zna može li se uklopiti u drveni kundak od Hatsan 135?! Veliki sam zaljubljenik i ribolova...

Pozdrav svima
Šta da vam kažem, nemam mnogo iskustva sa vazdušnim oružjem. Imam pištolj swiss arms sa kojim i nisam mnogo pucao jer nisam mogao da obezbedim bezbedne uslove za okolinu. Sada imam više vremena, a moći ću i da obezbedim potrebne uslove da se malo više bavim pucanjem.
Pratim šta pišete, pa se nadam da ću da naučim više o ovom lepom sportu.

Pozdrav svima!
Ime je Bojan. 38 godina. Prilicno novi korisnik vazdusne puske. Pored toga bavim se strelicarstvom.
Ocekujte brdo pocetnickih pitanja uskoro.
Ne znam sta bih drugo rekao za sada. Vreme ce mi pomoci. :D

Dobro došao Bojane! Pitaj sve što te zanima slobodno, a bilo bi dobro da polako pregledaš i teme po Forumu, ima svakako stvari koje će te zanimati za početak.

Pozdrav svima!
Moje ime je Miroslav i iz Novog Sada sam i imam 46god.Posle duže pauze vlasnik sam co2 puške Artemis cp2 a davno pre toga zastave m81.

Pozdrav za sve članove. Ja sam Miloš iz Požarevca. Početnik u svemu ovome. Planiram nabavku uskoro. Imam Slaviju 624 koja je starija od mene, moj otac je dobio pre možda 50 godina od brata. Za 50 godins puška nije nikada očišćena, i servisirana. 15 godina nije pucano. Sada je poslata na servis.

Dobrodosao MIlose. Poslusaj savet, ko roditelj ti kažem :D idi i ti sa puskom u servis. To je odlicna puska, ali u njenoj restauraciji svaka finesa je bitna. Nauci od oruzara sve o svom oruzju, tako ćeš više uživati, znati kad je nešto "pošlo naopako", a možda uspeti nekad i sam da je središ kad zatreba. To pruža dodatna zadovoljstva. Veliki pozdrav.

Zdravo svima, ja sam Milan iz Kragujevca. Volim vazdusne puske i pratim sve teme ovde redovno. Posedujem za sada 2 vazdusne puske: Zastava M56 i Cometa 220. Planiram da prosirim kolekciju. Jako mi je drago sto se ovde mogu naci skoro sve informacije.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Pozdrav svim ljubiteljima streljaštva.
Zovem se Filip i dolazim iz Breograda u vazdušno oružije sam ušao skoro sa jednom lepom i za sada zadovoljavajućom puškicom Perfecta mod45. Pratim već duže vreme sadržaj ovog foruma i stvarno ima puno korisnih i zanimljivoh stvari pa sam hteo i ja da se priključim. Za saada samo početničko ćutanje i slušanje, al kasnije i ja ulazim sa kojom temom.

Users who are viewing this thread

Back