Pozdrav svima!
Moje ime je Sale, iz Beograda sam, imam 47 godina. Vlasnik sam PCP puške Artemis P15, i vaz.pištolja weihrauch hw 70. Pre toga vaz.puške cometa 220, diana 340 n-tak, i vaz.pištolja baikal m 53.
Pozdrav svima,
ja sam Dejan, iz Beograda sam, I evo me u svetu vazdušnog oružja prvi put posle 40-tak godina i sekcije u osnovnoj školi.
Sad s dosta pucvala na glavi krupnim korakom koračam, od skoro sam ponosni vlasnik p750, ali bolest se užasno brzo razvija! M16, 22 ili M50?
pozdrav kolega, i dobro nam dosli
vidim ste nam se javili u poodmakloj fazi
sta god da kupite bice super i sigurno ce te s epokajati
tako svi mi
sje je super i nikad nista nije dovoljno dobro
Pozdrav,
Ja sam Nemanja Milošević iz Titela. Imam 17 godina i počeo sam da se bavim streljaštvom vazdušnim oružijem od svoje 13 godine (Ali sam pravio jednu dužu pauzu od 2 godine). Trenutno sam vlasnik vazdušne puške Kral Arms N01 4.5mm.
Pozdrav svima
Ja sam Ivan iz Sombora
u 53 godini našao novu zabavu...
Slucajno kuipo pistolj swiss arms na kuglice u aprilu ...
I krenula zaraza...
Zatim nabavio Artemis CP2
pa pistolj Diana p-five i Diana Fairbug
zatim snowpeak pr900gen2
i na kraju pre dva dana kupio
FX royale 400
Pozdrav svima
Zovem se Omer imam 27 godina iz Novog Pazara,Srbija
Bavim se amaterski streljastvom nadam se da cu na neka pitanja koja me muce dobiti korektan odgovor
Do sada sam koristio Hatsan air tact 4,5 mm 305 m/s planiram da uzmem nesto bolje
Pozdrav svima, ja sam Nebojša, iz Bečeja sam, imam 30godina. Nemam iskustva sa vazdušnim puškama.
Kod drugara slucajno naletim na Hatsan AT44-10, ispalim koju i gotovo sada.... XD
Planiram da uzmem neku PCP pusku i vaša pomoc oko odabira puske i optike bih mi trebala
Pozdra svima,
zovem se Mihailo imam 44 godine i iz Beograda sam. Posle dugo vremena sam opet na putu pionirskog streljaštva.
Za sad imam jednu Dianu 21 4.5mm.