NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima ovom prilikom, malopre se učlanih.

Pucao sam u detinjstvu iz vazdušne po dvorištu. Od nedavno ( malo više od mesec dana ) posećujem vazdušno strelište 3 puta nedeljno, pucam sa Slavia 630 CSSR stara ne znam koliko ali dobro očuvana, ispravna i precizna ( dobio na poklon ), učim još uvek, pucam standardno u metu sa 10 m.

pozdrav svim ljubiteljima vazdusnog oruzja,od skoro sam i ja postao vlasnik vazdusne puske, to jest kad je ovaj novi zakon dozvolio da se kupuju na licnu kartu...najzad da mozemo da kupujemo a da nam netrebaju odobrenja i ostala papirologija.

jos da dodam sta sam kupio...Norconia QB-18F I optika Norconia 4x32,isao u streljanu na upucavanje nisana...za mene i moje potrebe rekreativnog pucanja savim zadovoljavajuca puska.v.p.4.5mm.jpg

Dobrodosao i od mene! Mozes svoju pucu predstaviti u ovom delu foruma: http://www.airguns-srbija.com/forum/viewforum.php?f=1

Sto vise recenzija to bolje za nove buduce strelce.

Pozdrav svim ljubiteljima ovog prelepog sporta!! :) Vec neko vreme vas citam, ali sam sada definitivno resio i da se registrujem... :)

Dobar dan, dobri ljudi! :D
Nekoliko godina unazad sam imao ideju da nabavim vazdušnu pušku, ali zbog peripetija sa propisima sam se demotivisao i nisam to uradio. Promenom zakona, taj problem je nestao, pa sam se bacio na pretragu, ali izgleda da nisam jedini sa takvom idejom :D , pa su rafovi ispražnjeni, te svi čekamo "robu koja je na granici". :D U međuvremnu sam surfovao na temu, te na ličnu radost naleteh na sajt i forum, pa je pala i registracija. Drago mi je da nešto ovako postoji i pozdravio bih sve air-guns entuzijaste!
Za sada, nemam u sopstvenom posedstvu vazdušnu pušku, ali radim na tome. Streljaštvo vazdušnom puškom kao sportska disciplina i veština me interesuje, papirne mete i "plinking", lov mi nije interesantan. Ciljam ka nabavci Slavia 634, za koju vidim da i ovde postoji veliko interesovanje. Do tada, na korišćenje sam dobio Diana F240 kojom sam jako zadovoljan, uživanje za koristiti.
Kako nemam mnogo praktičnog iskustva, nemam ni mnogo šta da podelim i doprinesem, ali siguran sam da će se to promeniti!

Pozdrav drugari! Ovo mi je prvi upis na ovom forumu pa je red da se predstavim. Zovem se stefan Stankov, iz okoline Beograda sam (Leštane) i imam 16 godina. Neki me možda znaju sa Lorist foruma ili Srbijalova. Veliki sam zaljubljenik u vazdušno oružje i MK. Pošto sam ja maloletan, oružje se vodi na mog oca, ali ja pucam sa njim. Do sada sam se družio sa Dianom 34 Premium 4.5mm, a o d prošle nedelje i sa modelom Diana 350 N-Tec Luxus 4.5mm (vidi se da sam veliki ljubitelj Diane). Dopao mi se forum i nadam se da ću štošta novo naučiti ovde. Veliki pozdrav! :D

Molim sve naredne članove ovog našeg zajedničkog foruma da u predstavljanju napišu malo više informacija o sebi, tipa koje su godište, iz kog mesta dolaze...
Nedovoljno je napisati "eto mene, eto vas, ajmo dalje".

Ranije smo se skoro svi lično poznavali, ali sad je mnogo novih članova.
Novi članovi slobodno neka otvaraju nove teme, neka pitaju ako ih nešto zanima, jer vidim da dosta ima novih a slabo pišu i pitaju :)
Glupih pitanja nema, ima samo glupih odgovora :D

Pozdrav , pratim forum vec neko vreme.... , danas se registrovah :D pa da se predatavim kako red nalaze....

Zovem se Vladan Dimic , iz Zrenjanina sam , 82. godiste (pun pedigre da admin bude zadovoljan) ;)

Trenutno od vazdusnog oruzja poseduejm hatsan mod 125 th 5.5mm

Ovde sam kako bih podelio misljenje i naucio nesto od ljudi koji znaju vise od mene i kako bih bio u drustvu ljudi istih i slicnih interesovanja !
Pozdrav i sve najbolje !!!

Dobro ti nama dosao. Nego kad smo kod pedigrea, molim te dostavi zubni karton od babe i djacku knjizicu iz nize muzicke skole, da budemo sigurni :D

Dobro ti nama dosao. Nego kad smo kod pedigrea, molim te dostavi zubni karton od babe i djacku knjizicu iz nize muzicke skole, da budemo sigurni :D

Stefan said:

Naravno , skeniran je ,poslacu u PP :lol:

E to se zove predstavljanje, ovo bi trebalo da bude obrazac za nove članove. Dobrodošao i bolje nas našao :)

Pozdrav svim članovima foruma, Vlada Bgd. :D
Kao neko ko je nov u vašem vazdušnom svetu, oduševljen sam sajtom i forumom gde sam pročitao puno interesantnih članaka i našao dosta korisnih saveta i oduševljan da u Srbiji postoji grupa entuzijasta koja neguje ovu vrstu sporta i rekreacije...

Users who are viewing this thread

Back