NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav,

Ja sam MIloš, iz Beograda sam, trenutno od vazdušnog oružja imam samo Cometu 300

Nekada sam kao klinac trenirao streljaštvo u Pinkiju u Zemunu, pa sam uzeo ovu pušku da me mine želja.

Kao što to i biva, posle određenog broja kutija potrošenih dijabola već sam počeo da razmišljam o PCP

Pozdrav, ja sam Maksim. Iz Sombora sam, bavim se streljaštvom već neko vreme tako da sam odlučio da se pridružim forumu. Za sada imam samo Zastavicu, ali verovatno će se arsenal prošititi : )

Pozdrav drugari!
Ja sam Igor iz Beograda, 1979 god.
Još kao klinac zaljubljenik u vazdušne puške.
Trenutno posedujem Crosman Fury 4.5mm 1000fps.
Pre nje imao isto Crosman Phantom 4.5mm 1000 fps a još ranije neku Zastavu itd..
Ozbiljno sam zagrejan za neku PCP pa iz tog razloga zalutah ovde :)
Vidim da je forum krcat korisnim informacijama pa se nadam da ćemo se dugo družiti.

Pozdrav svima i pomaže Bog,
Ja sam David iz Pančeva, zaljubljenik u Long-range i Extreme long-range. Jedan od onih koji me je svojim videjima uveo u ovaj svet je kolega Ledeni kome sam jako zahvalan za to 🙂. Trenutno posedujem Norica Dragon 4.5mm sa kojom sam pogadjao gong 15x15 na 127m što je za nju extreme 😄 . Za svoju prvu pcp i ozbiljnu pušku planiram Artemis P15, koju trebam uzeti već kroz koji dan, dok mi je bliska zelja za sledećom koja će biti pogodnija za PRS za koji verujem i nadam se da će da zaživi kod nas. Eto ,skromno' od mene

Pozdrav svim clanovima. Zovem se Igor Milovanovic i zivim u Vrscu. Rodjen sam 1980.god. Od oruzja Artemis gr1600w 4,5mm i Artemis sr 1000s 5,5mm.

Pozdrav evo i mene kod vas u ovoj zajednici, sretni vam novogodisnji praznici . Zovem se Zarko iz Nisa. Posedujem Stoeger RX20 Sport u kalibru 5.5 mm

Pozdrav i veliko poštovanje za članove. Zovem se Goran, iz Beograda originalno, sada poslom iz Raške. Kao klinac sam trenirao u klubu "Marko Orešković" (stariji će mozda znati). Trenutno u posedu imam zastave m56 i m81a, i danas sam nabavio još jednu m81a novu. U planu je formiranje streljackog udruženja u Raškoj, za šta sam obezbedio prostor. Nadam se dobrim sugestijama sa foruma. Svako dobro u novoj godini vam želim.

Здраво свима,
Зовем се Иван. Имам 29 година, из Лознице (ту неђе) а често и у НС.
Као мали сам пуцао из Заставице (још увек се сећам тих дана) и сад кад су се створили неки услови хтео бих да уђем у хоби.
Немам тренутно никакво оружје у свом поседу, у потрази сам за првом пуцом која ће бити баш моја. Чешљам форум и нет у потрази за информацијама пре него што почнем да давим народ на форуму (а боме ће тога бити). Поздрав још једном! 😁

Здраво свима!
Jа сам Jевгениj. 1980-е године. Живим у Нишу.
Искуство пуцања - мало ИЖ-22 у СССР-у.

Ја сам Марко, из Београда, имам 37 година и пре пар месеци ми се подгрејала давно заборављена жеља да имам ваздушну пушку. Да бих проверио самог себе частио сам се са једним "Stoeger RX5 wood", пресудио је био дизајн и цена. И заразио сам се, пуцам углавном, према просторним могућностима, у мете на 10 и 15 м , седећи.
Мислим да сам прочитао већину текстова на форуму за ових пар месеци :D
Најзаслужнији за обољевање :D су текстови и снимци господина Леденог!
Такође хвала пуно на текстовима и описима господина Српче д грејт :)
Срдачан поздрав свима!

Pozdrav svima - ja sam Vlada, zagazio u petu deceniju, vec duzi period van Srbije.

Webley & Scott Longbow .22 (5.5mm) uglavnom za streljanu na 25mtr, i sve ostale aktivnosti koje su zakonom dozvoljene i strogo regulisane u zemlji u kojoj zivim.

Klinci imaju Dianu 24J u istom kalibru za konzerve po basti

Pozdrav svima!

Peđa iz Beograda...

Iskustva su skromna, pucao nekada iz neke razdrndane zastave, zatim neke crne "tandžare" ne znam koja je i skorije iz neke komšijine komete 300...

Do sada su interesovanja bila meta bez optike do 20ak metara, kao i razne stvari za "bušenje i obaranje" do nekih 35-40m...

Sve više me vuče da kupim sebi neku puškicu, pa često čitam ovaj vaš forum u poslednje vreme...

Ponešto bih nekad možda pitao, tako da eto me...

Users who are viewing this thread

Back