NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima! Pratim forum vec neko vreme i drago mi je sto vidim da ima dosta ljudi koji dele zajednicku strast prema vazdusnom oruzju, koja kod mene ne jenjava od detinjstva, pa resih da se prikljucim. Da se predstavim ukratko: Zoran, Bgd, 48g - na granici izmedju seniora i veterana :) Od "naoruzanja" posedujem Anschutz 335 Magnum, Gamo hunter 1250 + Bushnell elite 3200 10x40, Anschutz 8001 i Gamo Compact - sve 4,5mm i sve pomalo prilagodjavano...

Dobrodošao. Vidi se da nisi početnik, to dokazuju i godine i oprema koju poseduješ. Bilo bi lepo da uzmeš učešće u forumu i podeliš svoja iskustva sa nama. A možda i posetiš neki od skorašnjih skupova koje planiramo (ali nas prognoza redovno satre, hahaha).

Pozdrav!
Ja sam Vlajko, imam 39godina i živim u Sremu!
Kako je na snagu stupio novi zakon o oružiju reših da se malo opremim i počnem da malo vežbam streljaštvo!
Drago mi je da ovakav forum postoji i kod nas!

pozdrav drugari i dobrodosli!
spoteks napisi nesto o tom Anschutz 8001 mnogo me to interesuje

Pozdrav svima!
Vlada, 42 godine, iz BG-a, na forum naleteo trazeci informacije u poteri za prvom puskom.
Nadam se lepom druzenju!

Поздрав свима.

Милош, 29 год, НБГ.

Узео сам скоро ваздушну, па реко да не гледам форум из прикрајка. :)

Иначе форум сам нашао због wooyadeen-а који га је поменуо на My City Military.

Pozdrav Losmi!
Vojo pa ti si i na drugim forumima!!! nama iza ledja :lol: :lol:

puno pozdrava svima na forumu ja sam Sinisa Backa Topola 39 god
u posedu Hatsan 125 4.5 Carl Zeiss 4-16x50 i Baikal 38 Iz 4.5

Pozdrav drugari. Ja sam Vidak , 32 godine, iz Sečnja (okolina ZR).
Posedujem Hatsan at44-10 QE .22 sa Hawke Vantage 6-24x50 AO IR optikom.

Pozdrav svima zovem se Goran iz okolice sam Banja Luke a godina imam mnoogo 43 ali sam ostao zaljubljenik u vazdusno oruzje koje imam od ranog dijetinjstva

Users who are viewing this thread

Back