NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima nije me dugo bilo na forumu bio sam potpisan kao Nidza ali sam zaboravio staru sifru i email pa se vracam kao Nidza1 😂🤣

Pozdrav svima!
Novi sam član i ljubitelj springerica.
Laki Topalović.
Dosta korisnih informacija se može ovde pročitati pa sam odlučio da se pridružim zajednici.
Počeo sam devedesetih sa starom Zastavicom slomljenog kundaka koju sam sam popravio i sa njom sam bio strelac i po😁
Ali to je bilo precizna puškica izuzetno!!!
Nije bilo delova devedesetih pa sam se snalazio kako sam stigao.Sreća imao sa u komšiluku strugare i majstore iz IMTa🦸
Nisam znao šta imam u rukama i poklonio je.
Doduše nisam ni imao odobrenje nadležnog organa da je posedujem 🤫
Šteta što ih ovi strugari iz Zastave u plavim mantilima sa po tri olovke u gornjem džepu mantila (dve olovke ne rade a jedna jedva radi)ne prave više...
Vidim ni Slavije se ne prave više.
Valjda je taj kvalitet kad napraviš pušku od 10 kila čelika skidanjem materijala na glodalici i strugu pojeo trend kineskih krševa.
Imam jednu kinesku pušku trenutno i kad sam je rasklopio sve mi je bilo jasno...
Toliko od mene za sada i puno pozdrava svim članovima!

Zdravo svima, zovem se Nemanja i iz Mladenovca sam. Bavio sam se takmičarskim streljaštvom, a sada ponekad rekreativno pucam. Od vazdušnog oružja imam Anschutz 335, Walther LGM-2, Norica Spider GRS i Beretta 92FS pištolj. Napravio sam nalog da bih podelio par informacija vezanih za legalnu stranu vazdušnog oružja.

Pozdrav svima
od malih nogu sam se bavio svačim šta ima veze sa gadjanjem streličarstvo mi dorbro išlo medjutim iz zdravstvenih razloga ne ide više,rame boli,kičma operisana....pa bih se preorientisao na pcp vazdušnu pušku,nadam se ovde puno korisnih informacija.....

pozdrav svima

verovatno ću imati pitanja u vezi svačeg nečeg ali o tome u tome odgovarajućem mestu hvala na prijemu

Zdravo dragi ljudi. Od detinjstva pa do danas (pedeset i koja godina) ciljam nečim u nešto i tako nalazim mir i koncentraciju. Tokom vremena, promenio sam mnogo oružja raznih vrsta, ponešto sam od skoro svake od njih zadržao. Pomalo specifična FHB 300s člana foruma SrpchetheGreat u oglasima mi je osvežila prvu ljubav - prema vazdušnom oružju. Sada kada je moja, sledi potraga za kundakom za levoruke, pa servisiranje nekih lepotica i lepotana koji decenijama stoje zaboravljeni..., znate već da tome nema kraja... U svakom slučaju, drago mi je da sam ovde i hvala što ovako nešto postoji. Verovatno ću veoma retko pisati, ali čitam vas i sve najbolje vam želim. S

Dobro nam došao Saša i hvala na lepim rečima. Kao što mi volimo da kažemo - na pravom si mestu. 😊
Sa Srbinom puškom si napravio pravi potez, tako da sada samo napred.
PS. dobro došao i kolega Iceman70. 😊

Users who are viewing this thread

Back