NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Može kad se ispune određeni uslovi, ali nadam se da nisi došao na forum samo da bi postavio oglas.

Pozdrav svima.Ja sam Milan is Nisa.Postao sam zaljubljenik u springerice zahvaljujuci upravo i ovom forumu.Iako sam poceo sa jako jeftinom puskom koja nije ni u rangu sa vecinom ovde neverovatno koliko mi je upravo takva pruzila izazova i lepo iskoriscenog slobodnog vremena

Dobro došao Milane! Uživaj sa svojom puškom u streljaštvu. To i jeste poenta, a sve ostalo će doći vremenom.

Pozdrav svima, ja sam Dragan iz Novog Sada. Ovo je jedan od mojih hobija zato sam na ovom mestu. Dosta sam čitao po ovom forumu utiske o raznim puskama koji su mi pomogli dosta u izboru lova/kvalitet i eto me. Imam dve vazdušne puške. Prva je Gamo Big cat 1000-e IGT kupljena pre oko dve godine i druga Weihrauch hw77k skoro kupljena.

Pozdrav za sve zaljubljenike sportskog oružja i poštovaoce Zastavinih pušaka . Ja sam Ilija i od skoro korisnik Zastave M56 . Mnoge me teme zanimaju u vezi nacionlnih springerica a odgovori su na forumu .

Dobro došao Ilija, na pravom si mestu. Pogledaj malo i naš Blog, ima i tamo zanimljivih podataka o Zastavi.

• Like
Reactions: ika
Pozdrav iz Beograda, nedavno sam se prikljucio ovom hobiju kada sam resio da konacno pocastim sebe svojom prvom vazdusnom puskom i postanem clan ove grupe.

Pozdrav svima. Ja sam Boris. Dolazim iz Banja Luke. Prije godinu dana počeo sam se amaterski baviti streljaštvom. Puška sa kojom sam počeo bila je Zastava M56. S obzirom da nisam bio zadovoljan tom puškom, nabavio sam Slaviu 620, koja je u mom slučaju znatno bolja od Zastave. Trenutno posjedujem Anschutz 335.

Оvde Aleksandar Peskan iz Novog Sada ,pozdrav svima,nov sam sto se tice pcp-a,pa ujedno posto cekam platu,a ostao sam bez vazduha,( :) ),interesuje me da li postoji neko uslužno punjenje za pcp,naravno uz moj dodatak za uslugu,imam snowpeek p35,i zeleo BiH da napunim 250bara naravno,da ne BiH ostao dužan,jedino sto me ograničava je da sam iz novog sada i recimo posto sam kolima mogao BiH doci u neka razumno udaljena mesta,jer radim 2prve,2druge i 2trece,pa 2slobodan,danas i sutra sam treca,pa sam slobodan! Tj sutra tokom dana i prekosutra i nakosutra BiH mogao doci ukoliko neko zeli da mi pomogne pa eto,ne mogu docekati nabaviti nesto za punjenje...

Users who are viewing this thread

Back