NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima na grupi i forumu.
Od skora sam u svetu vazdusnog oruzja i voleo bih da zagrebem malo dublje u tajne ovog sporta.
Boban '84 iz Kraljeva

Pozdrav svima,zovem se ivan ,iz zrenjanina sam i nov sam u ovome,imam jednu springericu i trenutno trazim odgovarajucu pcp pusku,vise mi se svidja,svaka pomoc bi dobro dosla,a na forum sam dosao kako bi naucio nesto novo posto vidim da ima jako puno edukovanih i iskusnih strelaca,pozdrav jos jednom🖐️🖐️

Zicer da pozdravim komšiju Ivana pre administratora, ne propuštam. Dobro nam došao, savet i sugestija za nabavku i korišćenje ti sigurno ne gine. Informacija na forumu svakako ima, samo ih treba skupiti kao cveće po polju. Ne oskudevamo ni direktnim savetima, što korisnim, što vijugavim... Trnovit i zabavan put ka nabavci idealnog ili barem omiljenog rekvizita je pred tobom.

Pozdrav svima,ja sam Aleksandar iz Sapca.Nekada davno kao klinac sam trenirao streljastvo ali su me neki cudni putevi odveli na drugu stranu i neki drugi sport u kome nisam bio tako uspesan.Ostala je ljubav prema oruzju i gadjanju.Planiram kupovinu nekog vazdusnog pistolja i springerice i nadam se da cu imati malo vremena za novu/staru ljubav.

Pozdrav svima. Milan iz NY rodjeni nislija. Od prevelikog odusevljenja juce kad sam konacno pronasao ovu stranicu nisam imao vremena da se predstavim. Vazdusno i tetivno oruzje me je privlacilo od malena od kad sam u mesnoj zajednici prvi put sa 10 godina imao prilike da koristim klasicnu vazdusnu pusku a posto su prvih 40 godina detinjstva svakog muskarca najlepshe, vreme je da se nabavi neka ozbiljnija oprema. Hvala svima na podrshci i nadam se skorom susretu sa nekim od clanova na nekom od strelista.

Dobro vece Svima Ja sam Miki
Zivim u okolini novog sada. Poceo sam da treniram streljastvo ( za osobe sa invalididitetom posto ne hodam. ) u ZR .U potrazi sam za iskustvom o vazdusnim puskama naj boljim za ovaj
nas dragi sport.
U potrazi sam za svim sugeatijama i savetuma ali i za 353 vazdusnom puskom u solidnom stanju hvala na prijemu.

Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока

Pozdrav, da se predstavim. Ja sam iz Kragujevca i muka me je nazalost naterala da kupim vazdusnu pusku. Nemojte da me shvatite pogresno, molim vas procitajte moju temu i ako mozete posavetujte i pomozite! Zahvaljujem!

Users who are viewing this thread

Back