NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav,

Jeste da sam se odavno registrovao ali nisam do sad ništa pisao.
Trenutno rekreativno gađam sa Cometom 300, nekada sam kao klinac trenirao streljaštvo u Pinkiju (zadnji put kad sam bio tamo, streljana je pretvorena u bilijar klub).

Drago mi je da je interesovanje za ovaj hobi poraslo i da je ponuda u prodavnicama postala mnogo bolja.
Trenutno razmišljam da pređem na PCP, pa me zanimaju iskustva i saveti oko izbora, nabavke i održavanja.

Dobro nam dosao
drago nam je da ste izasli iz senke kolega
po meni je najbolje da procitas dosta postova o razlicitim puskama, procenis koliko je sta realno od toga i onda, ako je to moguce, da probas t emodele kod kolega.

Hvala.

Gledam sad kakve su mi opcije, kombinacija puška, optika i kompresor+boca ne bi trebalo da koštaju preko 200.000
Ima dosta toga na sajtu pa čitam po malo kad mi vreme dozvoli

Pozdrav svima, moje ime je Jovan, iz Beograda sam i imam 27 godina.
U ovaj hobi sam ušao pre par godina sa kometom 300 a želja za pucanjem je samo rasla pa sam od skoro počeo više vremena da provodim sa puškom i shvatio sam koliko me opušta ovaj sport. Sada sam vlasnik Daystate red wolfa u kalibru 5.5 i pošto tu pušku ne planiram mnogo da koristim u dvorištu u selu, biću češće na strelištu u Bariču.

Pozdrav svima, moje ime je Jovan, iz Beograda sam i imam 27 godina.
U ovaj hobi sam ušao pre par godina sa kometom 300 a želja za pucanjem je samo rasla pa sam od skoro počeo više vremena da provodim sa puškom i shvatio sam koliko me opušta ovaj sport. Sada sam vlasnik Daystate red wolfa u kalibru 5.5 i pošto tu pušku ne planiram mnogo da koristim u dvorištu u selu, biću češće na strelištu u Bariču.

Svaka cast kolega, lep upgrade! Dobrodosao

SM Spring-meister

Zdravo svima, pozdravljam sve clanove i moderatore!
Nekako sam doziveo 66 godina, ali se ocigledno nisam mnogo opametio.
Poceo sam sa vazdusnim puskama kao pensioner pre 10 meseci i priznajem da uzivam u svakodnevnoj nocnoj mori sa njima.
Do sada imam 3 Weihrauch springerice.
Jeli to dosta...?
Kako mene poznajem, verovatno nije!
Videcemo... ;)

Attachments

• .00000 a TRIO.jpg
    .00000 a TRIO.jpg
    233 KB · Views: 59
*Dobro veče!Ja sam Nataša.Mene je muka naterala da budem član ovog foruma.Nisam veliki ljubitelj oružja,baš naprotiv za mene je ono nužno zlo.
Zainteresovana sam za sekciju vazdušnih pištolja,malog kalibra,za koje je potrebna mirna ruka i oštro oko.
A nije potrebna nikakva dozvola.
Toliko.
Na ovaj forum sasvim slučajno,doveo me je problem sa vazdušnom puškom.

Users who are viewing this thread

• Lale
Back