NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Poztovanje clanovima ovde zoran iz valjeva nov sam u vazdusnom oruzju i posedujem stoeger xm1 u 4.5 mm kalibru i Artemis m16 u 5.5kalibru pokusacu da okacim slike svojh puski i prepravki koje sam radio https://www.facebook.com/share/p/17A8dtYpuE/
Evo i slika mojih mezimica
e88a2d7d90a3213755fe07e27bbdd14a.jpg
fba3d46196309408ebeb0f713c05b16a.jpg

Sent from my WP26 using Tapatalk

Al' si ih nasarao, ovo decja radost :)
Nego, kako pucas iz XM1 sa ovim Pardom? Zar ti nije previse otisla nazad? Imam osecaj da ne mozes ni da spustis glavu na kundak...ili je ugao slike cudan, pa mi se cini?!

Postovanje, ja sam Miroslav, trenutno u NS, imam skoro 5 banki a odavno drugujem sa kojekakvim cevima. U zadnje vreme nabavih stoeger rx5 4,5mm kojom gadjam metu, i kjw mk2 za kutije i konzerve (kad imam vremena). Sad razmatram kupovinu neke pcp puske, ali o tom potom... Jos jednom, pozdrav za sve na forumu

Novi član vas pozdravlja :)
Bane iz BGD, 46ti krug oko Sunca.
Nekada davno kao klinac trenirao (ako se ono uopšte može tako nazvati) streljaštvo iz - mi to zvali 'preklapača' :)
I eto, nekako se želja vratila.
Žena kaže kriza srednjih godina
Ja kažem mogla je i mnogo gore da prođe glede cifre potrošene :D

Nema deset dana kako sam je uzeo tako da nisam zapravo stigao ni da je isprobam

PSX_20260311_015823_edit_1025915745694533.jpg

P35X 5,5mm
Vector Matiz 4-12x40AO SFP
(zapravo želeo sam nešto kompaktnije poput Veyron, plus FFP - ali nije bilo na stanju u tom trenutku, a i kontam za početnika / laika poput mene, i ovo radi posao ok)

Optika montirana kući, štap I kanap (bukvalno hah), mali leveler I strpljenje. Valjda je dobro, videćemo

Dakle ostaje da nađem negde da je upucam na 35m za početak, pa ćemo videti dalje

Eto :)
Živeli!

Dobro nam dosao Bosko, ako treba neki savet ima nas dosta ovde iz Zrenjanina, pa nam se javi

Users who are viewing this thread

Back