Novi dizajn foruma

Evo jutros opet , pisalo mi je i da je pun inbox , obrisao sam jedan broj poruka, ali nista se ne pojavljuje......

Obrisao polovinu od prilike, videcu da li ce sada ici ovako, ili moj tel zeza.....

Sta se desilo sa "edit " opcijom ?
Slazem se da nije u redu brisati svoje stare postove , ali ...

Aha , ..to je novitet, da onda malo vise obratim paznju na potencijalne greske ( kojih uvek ima :) )

Ma jok , to mi nije nesto bitno, corav sam i ceto prebrzo kucam , a ne proverim greske :) a i kad hocu nesto da dodam da ne kucam bespotrebno novi post. Ali, jedno je editovanje , drugo kompletno brisanje posta , svako ima svoj razlog -mislim da to nije potrebno. Mozda da vreme edita bude eventualno malo duze , ali ne predugo -5minuta je cini mi se malo , mozda je sat ili tako nesto ....ali mofetator je taj koji odlucuje
Pozz

Promenio sam edit opciju, sada je dostupna sat vremena po postavljanju poruke, delete opcija je dostupna samo 15 minuta. Problem je što administratore optužuje za cenzuru čovek koji briše sam svoje poruke. Ja mogu da obrišem poruku koja se kosi sa pravilima. Tačnije, jedina poruka koju sam ikada obrisao je knindžina poruka koja je bila sa političkom konotacijom pre više od dve godine.
Drugi admin radi na bontonu i briše poruke sa uvredljivim sadržajem.

U svakoj kuci postoje pravila odnosno kucni red,
Na gostima je da odluce da li to hoce /nece postovati , odnosno da li ce biti u ovom slucaju clanovi ovog foruma ili ne i tu nema nikakve ljutnje niti ima potrebe za istom,

Users who are viewing this thread

Back