NemanjaGt
New member
Nema u subotu kisepica pica said:Ma radim opet u subotu i u nedelju... :xNemanjaGt said:Dolazis?pica pica said:45°9'59.50"N
19°46'16.30"E
![]()
Ajmo sutra? U subotu će ionako biti kiše?!![]()
Nema u subotu kisepica pica said:Ma radim opet u subotu i u nedelju... :xNemanjaGt said:Dolazis?pica pica said:45°9'59.50"N
19°46'16.30"E
![]()
Ajmo sutra? U subotu će ionako biti kiše?!![]()
Bice Biceeeepica pica said:E' do...![]()
Ništa, u subotu uveče hoću kompletan izveštaj, sve sa fotografijama izbušenih meta i praznih limenki piva!![]()
Ma ne treba ti to, idemo kolima gorefritzns said:Teren je extra, stvarno bi bilo steta da se nesto desi pa da se ne moze koristiti.
Ako izuzmemo pentranje , koji neki od nas jel da, bas ne podnose lako za razliku od ovih mladjih![]()
![]()
Od nedelje kad smo bili razmisljam sta da smislim napravim , da se nekako lakse iznese komplet oprema..smislicu vec nesto
Recimo nesto poput ovog pa da stane i rasklopljen sto i preteska boca
http://dodatnaoprema.com/p/12/123084/ts-600-transportna-kolica-za-sklapanje-nosivost-70-kg-max-visina-1040-mm_13.jpg
Bravo Bravo, cudi me da niko bas nije zainteresovan da se druzipica pica said:Očigledno smo mi "novosadisti" najaktivniji...
Evo ja sam npr. danas bio do Vrbasa do UniverzalMilovića i nabacio nov originalan oring za cev zbrojevke 631, čime sam dobio pedesetak m/s. Premereno pre i posle ugradnje novog oringa, čudo jedno koliko ta mala gumca zna da popravi performanse...A' da, premerili smo i brzinu mojoj "boginji" dinani...![]()
Super Tanepica pica said:U Peloponezu nemaju jsb monster 0,870g. 4,5mm, sreca pa sam zvao telefonom tako da se nisam ispalio u live!
Jel' zna neko gde se jos u N.Sadu mogu nabaviti jbs dijabole?
Ma moze i sledeci vikendkircan said:Rekoh, ja sigurno dolazims ledeceg vikenda. Porodicne obaveze ovog vikenda. Samo da bude lepo vreme
Thanks!NemanjaGt said:Super Tanepica pica said:U Peloponezu nemaju jsb monster 0,870g. 4,5mm, sreca pa sam zvao telefonom tako da se nisam ispalio u live!
Jel' zna neko gde se jos u N.Sadu mogu nabaviti jbs dijabole?
Ziveo govornik!SandroNS said:Hvala ekipi na fenomenalnom danu, druženju, zezanju i naravno gadjanju. Svi sve isprobali, mezili, teglili gore dole, malo se smrzli ali je priroda čudo, leči stres, nervozu i ovakvi izleti bude najbolje u ljudima.
Živeli i još dugo se ovako zezali!