H herkules Member Aug 16, 2025 #1 Nisam odoleo , a da ovo cudo ne vide svi . Deluje i dosta precizno s'obzirom na cal. U AEA im ne nedostaje maste .
Nisam odoleo , a da ovo cudo ne vide svi . Deluje i dosta precizno s'obzirom na cal. U AEA im ne nedostaje maste .
A Avramović Member Aug 17, 2025 #3 Nekako mi se ne sviđa da mi kundak i rukohvat budu rezervoari sa vayduhom pod pritiskom od 300 bara, ali OK. Osim toga, zanimljivo.
Nekako mi se ne sviđa da mi kundak i rukohvat budu rezervoari sa vayduhom pod pritiskom od 300 bara, ali OK. Osim toga, zanimljivo.
A Avramović Member Apr 14, 2026 #7 S ovim ne mogu da postignem grupu od 20mm na 100m jer je kalibar 23mm
Nemke Active member Apr 15, 2026 #9 Avramović said: jer je kalibar 23mm Click to expand... 24,13 mm AlexMc said: Probao si?\ Click to expand... Naravno da je probao, jer kako bi inače znao da ne može da napravi tu grupu?
Avramović said: jer je kalibar 23mm Click to expand... 24,13 mm AlexMc said: Probao si?\ Click to expand... Naravno da je probao, jer kako bi inače znao da ne može da napravi tu grupu?
A Avramović Member Apr 16, 2026 #10 AlexMc said: @Avramović Probao si?\ Click to expand... Probao sam matematiku, ali mi ne uspeva da uglavim...
AlexMc said: @Avramović Probao si?\ Click to expand... Probao sam matematiku, ali mi ne uspeva da uglavim...
Webley & Scott Well-known member Apr 16, 2026 #11 Avramović said: S ovim ne mogu da postignem grupu od 20mm na 100m jer je kalibar 23mm Click to expand... A kako si merio? Od ivice do ivice ili od centra do centra?
Avramović said: S ovim ne mogu da postignem grupu od 20mm na 100m jer je kalibar 23mm Click to expand... A kako si merio? Od ivice do ivice ili od centra do centra?
wooyadeen Administrator Staff member Apr 16, 2026 #12 To je staro hard core merenje. CTC su izmislili kasnije da bude manja grupa
Webley & Scott Well-known member Apr 16, 2026 #13 Kao Aflatoksin u mleku... Kad ne valja rezultat, promenis nacin merenja i sve super Kolega Avramovic je covek od integriteta i sigurno ne pribegava takvim malverzacijama!
Kao Aflatoksin u mleku... Kad ne valja rezultat, promenis nacin merenja i sve super Kolega Avramovic je covek od integriteta i sigurno ne pribegava takvim malverzacijama!