O drugom oružju

Medvijed a i Vepar su vec zajebane zvijerke a posebno medo.MK moze probiti dovoljno da zada smrtonosne ozlijede vjerovatno cak i njima ali to najcesce znaci smrt neko vrijeme poslije pogotka i taj medo vec moze odavno rastrgati lovca .
Zaustavna moc oruzja vrlo je vazan termin a to je sposobnost oruzja da ima takvu snagu da zrtvu trenutno usmrti prenoseci ogromnu energiju na njeno tijelo.Snazni lovacki karabini uzrokuju hidrosok(udarni val kroz tijelo) takve jacine da popucaju krvne zile u mozgu zivotinje iako je pogodjena u plecku a pada trenutno, kao pokosena.To je vazno i kod samoobrambenih pistolja pa su popularni jaki i veliki pistoljski kalibri jer te napadac nece imati priliku izbosti nozem, iako si ga pogodio, ako si ga pogodio sa 45 ACPnpr . :mrgreen:

Ima jedna anegdota sa jednog stranog foruma o oruzju gdje jedan pustolov,planinar ili tako nesto pita sto da preradi na svom pistolju Colt M1911 45 ACP da ga bolje zastiti od medvjeda.
Neki lik mu odgovara u slijedecem postu "ispoliraj sve metalne djelove na njemu a posebno nišane.
Ovaj opet pita "Zasto" ?
Ovaj mu opet odgovara" Da te manje boli kad ti ga medvjed zabije u guzicu"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: krepavao sam od smijeha.

Darko said:
Medvijed a i Vepar su vec zajebane zvijerke a posebno medo.MK moze probiti dovoljno da zada smrtonosne ozlijede vjerovatno cak i njima ali to najcesce znaci smrt neko vrijeme poslije pogotka i taj medo vec moze odavno rastrgati lovca .
Zaustavna moc oruzja vrlo je vazan termin a to je sposobnost oruzja da ima takvu snagu da zrtvu trenutno usmrti prenoseci ogromnu energiju na njeno tijelo.Snazni lovacki karabini uzrokuju hidrosok(udarni val kroz tijelo) takve jacine da popucaju krvne zile u mozgu zivotinje iako je pogodjena u plecku a pada trenutno, kao pokosena.To je vazno i kod samoobrambenih pistolja pa su popularni jaki i veliki pistoljski kalibri jer te napadac nece imati priliku izbosti nozem, iako si ga pogodio, ako si ga pogodio sa 45 ACPnpr . :mrgreen:

Ima jedna anegdota sa jednog stranog foruma o oruzju gdje jedan pustolov,planinar ili tako nesto pita sto da preradi na svom pistolju Colt M1911 45 ACP da ga bolje zastiti od medvjeda.
Neki lik mu odgovara u slijedecem postu "ispoliraj sve metalne djelove na njemu a posebno nišane.
Ovaj opet pita "Zasto" ?

Hahahaahahahahhah lolllllllllllll :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahaha, odlično

inače ima kolt jedan fin samoodbrambeni pištoljčić koji mi se dopada, colt defender koji je džepna verzija 1911ice.

Darko said:

Ovaj opet pita "Zasto" ?

Trebao je jos da mu kaze da ga dobro naulji!

Roletna said:
hahahaha, odlično

inače ima kolt jedan fin samoodbrambeni pištoljčić koji mi se dopada, colt defender koji je džepna verzija 1911ice.

Dzepni top u 45 kalibru.Eh da mi je nabaviti tek orginalnu 1911 icu dao bih bubreg :mrgreen:

Darko said:
Roletna said:
hahahaha, odlično

Dzepni top u 45 kalibru.Eh da mi je nabaviti tek orginalnu 1911 icu dao bih bubreg :mrgreen:
Ma kakav 45 uzmes ovo i miran si :lol:
http://static.comicvine.com/uploads/original/14/149746/3250080-de.jpg

Dobar je i jak Desert Eagle,ali i tetka je tetka :mrgreen: dje udari rupa je izlazna sigurno makar i medo bio u pitanju. :mrgreen:

Roletna,kako te slusa tvoj ?

baš ću u nedelju ići da se malo istrči. Sluša me fino, vežbao sam dosta u poslednje vreme u nedelju očekujem super rezultate.

Attachments

• 2013-12-27-122.jpg
    2013-12-27-122.jpg
    219.1 KB · Views: 6,581
Prekrasan je,to si novog kupio cini mi se po tom velikom natpisu Zastava.Moj je isto kao nov iz tvornice i obozavam pucati iz njega :D .Stvarno snazan a i precizan pistolj.Kad poslije 7,65 opalis par komada iz TTa tek vidis sta je prava snaga :)

Onaj na sliki gore nije moj to sam samo pokupio sa neta ali u biti je isti.

Darko said:
Prekrasan je,to si novog kupio cini mi se po tom velikom natpisu Zastava.Moj je isto kao nov iz tvornice i obozavam pucati iz njega :D .Stvarno snazan a i precizan pistolj.Kad poslije 7,65 opalis par komada iz TTa tek vidis sta je prava snaga :)

Jeste nov je. Zapravo mislim da je 2012 godište.
Ja sam mu stavio onaj gumeni rukohvat, onaj ergonomski.

Sa onim bolje leži u ruci, al realno bolje izgleda ovako u svom originalnom stanju :cool:

Tetka je keva (hahaha)!
Kad sam bio klinac, ćale pucao i tetke u stablo, bilo je pancirno zrno, probušio ga je kao sir, i ja se sećam da sam kopao zemlju pola dana, da nađem zrno koje je otišlo u zemlju. I šta mislite, jel sam ga našao? Jesm qratz hahaha
Gde tetka udati tu ni pola dana kopanja ne pomaže hahaha
Moje mišljenje je da je TT ista stvar ko jaka springerica, moraš mu ući u dušu da bi znao pucati sa tim.
Za one koji budu možda rekli da ne postoji pancirno zrno za tetku, eno ih još kod ćalet, ima još 20 komada sa čeličnom košuljicom. :D

Put-in said:
Tetka je keva (hahaha)!
Kad sam bio klinac, ćale pucao i tetke u stablo, bilo je pancirno zrno, probušio ga je kao sir, i ja se sećam da sam kopao zemlju pola dana, da nađem zrno koje je otišlo u zemlju. I šta mislite, jel sam ga našao? Jesm qratz hahaha
Moje mišljenje je da je TT ista stvar ko jaka springerica, moraš mu ući u dušu da bi znao pucati sa tim.
Za one koji budu možda rekli da ne postoji pancirno zrno za tetku, eno ih još kod ćalet, ima još 20 komada sa čeličnom košuljicom. :D

hm... slikaj jedan metak da vidim. Nije uobičajeno da košuljica bude od čelika (oštećuje cev, odere je), već jezgro bude tvrđe, umesto od Pb, a košuljica od bakra se raspadne na udaru.

Slikao bi, ali na sreću, ne živim sa mojima heheje
Zamislite srebrni metak, verovatno od nerđajućeg čelika ili kog već materijala, ali bakar nije. Čaura je tamno siva, nije mesing.

Jako je probojan metak 7,62x25 (za pistoljski metak) i ne zovu ga dzabe Ameri cop killer, TTa i Belgiskog FN 5,7 jer probijaju klasicnu policisku pancirku.
Putine ako su pancirni metci u njima je jezgra od jako tvrdok celika a kosuljica je vjerojatno samo pocincani bakar.

Roletna said:
Put-in said:
Tetka je keva (hahaha)!

hm... slikaj jedan metak da vidim. Nije uobičajeno da košuljica bude od čelika (oštećuje cev, odere je), već jezgro bude tvrđe, umesto od Pb, a košuljica od bakra se raspadne na udaru.

To je Ruska kosuljica od tombaka i nece oderati cijev.

Vidim da svi pokazujete ljubimce pa i ja moj da pokazem nije neki top al mi veoma drag <3 (slika je sa neta nemam sa cim slikati trenutno slikacu ovih dana pa cu okaciti)
http://www.militaria.pl/upload/wysiwyg/gfx/produkty/ASG/ActionSportGamesNEW/Pistolet_ASG_CZ99_GBB_16530/pistolet_asg_gbb_cz99_16530_inny_widok.jpg

Nije dobar nego najbolji :p Uzeo sam ga najvise iz razloga sto mi se svideo dizajn i lep je ovako na izgled a i sto je nabitnije dostaaa je precizan.

širok pištolj, debela drška i veliki nišani. Zato sam i kupovao TTjca, za cz99 imam osećaj ko da će mi ispasti iz ruke. Inače je lep, i lepo puca, i super sam gađao s njim, al znaš onaj osećaj kad ti jednostavno ne leži.

Roletna said:
širok pištolj, debela drška i veliki nišani. Zato sam i kupovao TTjca, za cz99 imam osećaj ko da će mi ispasti iz ruke. Inače je lep, i lepo puca, i super sam gađao s njim, al znaš onaj osećaj kad ti jednostavno ne leži.
Slazem se sa tobom svako ima svoj ukus al jednostavno mogu reci slobodno kad sam ga prvi put video odma sam rekao sebi "ovaj moram posedovati" sto se ubrzo i desilo. :mrgreen: Sto se tice drske i nisana ja nemam nikakve primedbe jednostavan pistolj i veoma precizan.

ja bih voleo neku od ovih novijih verzija, 999 ili ez09, čujem da su ergonomski malo popravljeni. A jeste čuli za onaj plastikaner što treba da prave? Razmatra se i mogućnost da pored standardnih ponude i 7,62 gde bi stalo preko 20 metaka u okvir. Neki sirotinjski ФiveseveN bi bio :D

Users who are viewing this thread

Back