goxy
SELECTOR https://fieldtargetserbia.com/
Posle svih dešavanja ovde na forumu smatram da je red i da je pošteno da i ja dam ostavku po pitanju moderacije ovog foruma.
Izvinjavam se svima što su svedočili neprimerenim i sramotnim prepucavanjima i to od strane moderatora koji bi trebali da služe za primer.
Takođe ću da ponovim da mi je jako žao što nikako ne možemo da budemo jedinstveni u ovom našem hobiju.Meni je vazdušno streljaštvo pasija koja bi trebalo da me relaksira ,a ne da mi pravi dodatni stres.Takođe sam ostvaren kao porodični čovek i fizički radnik
.
Naravno ostaću ovde član i takođe ću koliko sam u mogućnosti da pomognem.
Samo bi rekao da u ratu nema nevinih i to se može preneti i na dešavanja sa ovog našeg foruma.
Takođe bi zamolio administraciju da mi skine ovlašćenja moderacije ovog foruma.
Zahvalan unapred.
Ostalom članstvu se još jednom izvinjavam.
Izvinjavam se svima što su svedočili neprimerenim i sramotnim prepucavanjima i to od strane moderatora koji bi trebali da služe za primer.
Takođe ću da ponovim da mi je jako žao što nikako ne možemo da budemo jedinstveni u ovom našem hobiju.Meni je vazdušno streljaštvo pasija koja bi trebalo da me relaksira ,a ne da mi pravi dodatni stres.Takođe sam ostvaren kao porodični čovek i fizički radnik
Naravno ostaću ovde član i takođe ću koliko sam u mogućnosti da pomognem.
Samo bi rekao da u ratu nema nevinih i to se može preneti i na dešavanja sa ovog našeg foruma.
Takođe bi zamolio administraciju da mi skine ovlašćenja moderacije ovog foruma.
Zahvalan unapred.
Ostalom članstvu se još jednom izvinjavam.