Oduzimanje predmeta

Sva sreca pa tvoja prica ima happy end. moglo je da se zavrsi i na drugi nacin. Najveci problem je sto vecina nas nema bezbedno, sigurno mesto za upraznjavanje hobija.

Evo da vas obavestim, upravo sam dobio presudu.
Treba da uplatim 7000 dinara kaznu i 2000 dinara troskove, i puska ce mi biti vracena.
Kasnije cu vam napisati detaljnije.

Kako je moglo biti ovo je još i dobro. Ali naravno pouka svima ostaje: uvek dobro voditi računa sa oružjem u rukama, makar ono bilo i vazdušno!

Ma bre, sve od oruzja sto se prijavi drzavi, to nije vise vase, nego od drzave. To je jasno kao dan. Ipak, sam jako srecan ovom zavrsnicom, ispalo je odlicno na kraju!!

Bas javi utiske kad ti vrate pusku, dal je ostecena dal ima vazduha u cilindru u kakvom je stanju optika itd, cisto me zanima dal su se igrali čika policajci sa njom ili ih jednostavno boli ćosak😀

Michael said:
Bas javi utiske kad ti vrate pusku, dal je ostecena dal ima vazduha u cilindru u kakvom je stanju optika itd, cisto me zanima dal su se igrali čika policajci sa njom ili ih jednostavno boli ćosak😀

Hocu, trebalo bi ove nedelje da mogu da je preuzmem.

Samo kratko da upozorim sve kolege, policija je žestoko počela da maltretira sto se tiče vaz. Oružja, čak i ono sto su oni sami kao mup dali sada posle par godina traze nazad, ima više primera, čak i na ovom forumu, tako da povedite računa gde i kako pucate i kako nosite oruzje. Oduzimanja će tek biti nažalost...

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

To je realno i jedini ispravan način, ali nažalost u Srbiji nema dovoljno adekvatnih objekata ni za 10m, a ne za neke druge varijante...

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

ja bih zamolio kolege koje imaju streljane u svom mestu duze od 25 metara da se jave kako bi znali gde doci

. Pametnom dovoljno.
Postovani kolega
postovi koji podsticu krsenje zakona nece biti tolerisani bez obzira da li se radi o lovu, prijavi i sl.
Lep dan
Uprava foruma

Fileee said:
Hahahaha, pa vi i dalje kupujte i uredno prijavljujte, samo da znate, to vise nikada nije vase, nego drzavino. Pa mozda i neka jaka pcp vazdusara u kalibru .30 ili .35 zavrsi na nekom ratistu gde se siri demokratija. Pametnom dovoljno.

A šta ti ne prijavljuješ?

Fileee said:
Hahahaha, pa vi i dalje kupujte i uredno prijavljujte, samo da znate, to vise nikada nije vase, nego drzavino. Pa mozda i neka jaka pcp vazdusara u kalibru .30 ili .35 zavrsi na nekom ratistu gde se siri demokratija. Pametnom dovoljno.
Misliš da će ,ako te zateknu sa neprijavljenom vazdušnom puškom , biti blaži? . Prijatelju moj to ti je neovlašćeno posedovanje oružja i tvorza ko vrata i molim te ne predlaži takve stvari ovde na forumu koje nisu u skladu sa zakonom Republike Srbije .
I KOJI stručnjak bi uzeo vazdušnu pušku za rat ? Vazdušno oružje se ne koristi za vojne potrebe ( osim eventualno za vežbu)niti mu je svrha bilo kakva letalna upotreba. Za borbene svrhe je potpuno nepraktično,neupotrebljivo , da ne kažem smešno.

Ja sam uveren da svako razuman ko kupi pušku C kategorije, istu uredno prijavi. Sve drugo je hazard i neozbiljnost. Tako da oko toga ne bi trebalo da bude polemike.

Takođe molimo učesnike u diskusiji da ne šire temu na stvari koje nisu u domenu ovog foruma, ratišta, vojnu upotrebu itd. Takvi postovi će biti biti brisani. Hvala na razumevanju.

Danas sam konacno preuzeo pusku.
Puska je ok deluje mi da je niko nije dirao, pritisak vazduha ja ostao isti.

Users who are viewing this thread

Back