OKUPLJANJE - streljana, kod Mauzer-a

datum se približava, još sedam dana je ostalo.

nema drugih članova da se prijave?

Mauz, koje vreme predlažeš za okupljanje?

obzirom da je neradni dan, nema nastave, možemo kada hoćete, kako Vama iz unutrašnjosti odgovara. Računajte da bi posle gađanja trebali i na drugo poluvreme, što sam mislio na strelištu Trofej.

pa sad nije baš da je svima subota neradna. eto meni jeste, ne znam za ostale. i meni odgovara bilo koje doba. ajd nek se još neko izjasni, al na vreme, do petka, da se svi lepo organizujemo?

Ja radim subotom do 14h.Videcu raspored buseva pa da vidim kada najranije mogu da stignem.

Videcu ako mogu da izadjem ranije ima bus oko 12h+2.5h iz krusevca znaci ja u najboljem slucaju mogu da stignem oko pola 3-3

Meni je subota takođe neradna (nadam se da se ništa neće promeniti u tom smislu, baš ove subote. XAXAXA). Odgovara mi bilo koje vreme.

i ja sam mislio tako negde oko 15 h da bi bilo najbolje. Putinku odgovara, treba videti sa Zlim (to ću ja organizovati). Ostali nek se izjasne

Evo ja se Javljam ako zelite imam jednog zeku i mogao bih da ga ponesem da ga gadjamo cisto iz zezanja. Ako nije dogovoreno za Chrony mogu i to da ponesem. Ponecu i malo dijabola cisto da usporedimo grupe naspram drugih...

onda smo se dogovorili, u 15 h.
samo imamo relativno mali broj prijavljenih, vidite izanimirajte nekoga jos?

Mauz mi rece da ce biti prisutan i gosn Prijic, da cuje nase predloge oko dijabola za izradu ubuduce, ponesite uzorke ako imate, sta da vam kazem.

Bice i nekih koji ce malo da kasne, ali je nacelno pocetak kada smo se dogovorili, pa dok zavrsimo :mrgreen:

Users who are viewing this thread

Back