OKUPLJANJE - streljana, kod Mauzer-a

Za moj ukus usklađen sa dosadašnjim iskustvima, skup je bio gotovo bezprekoran. Hvala Vam svima na odzivu, sledeći put nadam se na terenu... u prirodi uz roštilj...

Meni se dopalo. Takodje mislim da je bilo super.
Druzili smo se i upoznali i zvanicno.
Sada jos da poradimo na konkretnim stvarima i naravno nadam se novom vidjenju

da se i mi prijavimo, stigli smo.
druzenje je bilo bas na nivou, mnogo mi se dopalo. drago mi je da smo se i oficijelno upoznali.
ko bese ima sliku, nek okaci :mrgreen:
prava slika kako jedno druzenje treba da izgleda - opusteno, razne pljuce, kilogrami dijabola, smeh, preciznost, razmena iskustava.

Pixx bas mi krivo sto nisam mogao doci al nema veze sledeci put nego kacite te slike !!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Putin opstruira sa slikama, a mala nas baš lepo mavatala. Još ja zamislio da klub nazovemo po njemu, TOZ i Bajkal bi nam garant bili sponzori...

Moram da kažem da su forumaši pokazali veštinu na liniji ;)

A tek mauzerovi omladinci, svaka čast.

Gedža ispade malo mutan jer nije konobarici dao bakšiš. A lepo joj reko' da slika kako treba.

Evo i ja da se javim sa malim zakašnjenjem (imao sam obaveze neke za vikend).....prvo okupljanje iskrenih i časnih ljubitelja vazdušnog oružja je po meni potpuno uspelo.
Pored upoznavanja palo je i nekoliko konkretnih predloga za unapređenje našeg hobija, koji bi trebao da preraste u nešto ozbiljnije.
Kao što Mauzer reče, mislim da bi sledeće okupljanje trebalo biti negde u prirodi , opušteno sa roštiljem i sa još malo više članova.
Jedina zamerka mi je što je druženje bilo kratko, pa predlažem da sledeći skup bude u nedelju(neki od nas moraju da rade i subotom).

p.s.
fotka je odlična!

Skup je bio odličan meni je vreme proletelo začas, deluje mi dase ne bi smorio ni ceo dan. Ostaje nam da ozbiljno pristupimo osvarenju naših ideja oko FT, garantujem da za neku godinu imamo i neku međunarodnu titulu. Mismo strljačka nacija to nam ide od ruke, verovatno nas niko u svetu ne bi podcenjivao.

Auu ekipica mutnija od dunava haha :D Salim se nadam se da cu sledeceg puta i ja moci da dodjem :mrgreen:

Drago mi je da ste zadovoljni, bar upola koliko ja. Ranije sam organizovao 4 slicna skupa, lovaca sa foruma i to je vec postala institucija, u subotu jw bio 10. skup na Kovilovu sa 50 ak ljudi. Nadam se da cemo i mi tako napredovati. Imamo mesec dana da realizujemo dogovorene ciljeve, pa i da se zvanicno uputi Molba jedinici lok. samouprave, taman bi sledeci skup mogao biti oko 1. maja na otvorenom, mozda i kao porodicno druzenje. Mislite o tome :D .
Zaista bi trebalo da bude celodnevno, uz neki kotlic ili rostilj, mozda razanj. Razmislite o lokaciji, a i ja cu. I dalje mi se motaju po glavi periferni obronci Kosmaja, mislim da bi tamo lako mogao doci do dozvola za skup.

Ha ha ha! Istrošiće ti sve dijabole, kad se zaraze. Tako i treba mozda neko od njih osvetla obraz, pa da budemo ponosni za ovo što sad pokušavamo. Bravo Mauzer!

Bogami su dobri... na srednjem prstenu lepo gađaju mehanikom, još da je osvetlenje bolje, pucali bi mi oni najuži. obzirom da mi 15 ima najstariji.. na dibrom su putu.

Users who are viewing this thread

Back