ONLINE Izazov u vreme korone

Skorpio ne tuguj i ne gubi nadu u covecanstvo, obavezno! Ja sam se nadao da ce u petak stici, al me zeznuo kurir. Ocekujem je sutra i cim stignem montiram i udri. Nadam se da ce izdrzi upucavanje i tih 30 dijabola... :lol: :lol: :lol:
Ne ocekujte neke specijalne rezultate, videli ste kakav mi je naslon. Maksimalna improvizacija.. :cool:

Nemoj da me izazivas, ja sam majstor improvizacije.
Sad koliko su te improvizacije uspesne, to je vec diskutabilno.. :lol: :lol: :lol:
Okaci neku sliku tvog naslona, mozda dobijem neku ideju. :cool:

Ljudi, da se ne zavaravamo. Mislim da sam sa ovim pobedio... :lol:

ccd9a10bfa6f91bb2ec701013a9e0fe0.jpg

I naravno, nista bez čekića...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Proko panj je odličan oslonac za zadnji trap, ali bre daj napred neki astal i ćebe urolano, a za zadnji deo može i peškir urolan, ako ti žao starih čarapa i pirinča.

Jel vam lepo kazem da sam pobedio. :lol:
Sad sam malo unapredio "set up". Umesto stolice je staro kuciste od ves masine. Moram neko astalce da nabavim. Stos je sto se najvise zanimam iz stava, pa na bench ne obracam toliko paznje.

Danas sam gadjao na 15m stav koristeci jsb exact i naravno cz200t sa diopterom.
Prva grupa nije bila nista posebno, a druga je bila super, 4 dijabole se dodiruju a jedna je zbrisala.
ovo mi je najbolja na 15 do sada, bar mislim.
Posle sam naravno gadjao opet sa naslona ali to bas nije zanimljivo, posle 20 komada grupa bude oko 1cm do 1.5cm

Attachments

• 15m jsb exact 12.04.2020 1.jpg
    15m jsb exact 12.04.2020 1.jpg
    82.2 KB · Views: 1,858
  • 15m jsb exact 12.04.2020 2.jpg
    15m jsb exact 12.04.2020 2.jpg
    63.7 KB · Views: 1,858
Ja sam probao iz stava na ovih mojih 6,3 metara, ali ne bih da se sramotim, kircan me je pocepao 😁
Jbg, mnogo mi je cudno da gadjam iz stava sa optikom, a ne skida mi se sa puske.(izgovor) 😊
Uzgred, jos me zena nije izbacila iz kuce zbog pucanja, tako da je sve cool, ne brinite. Ili me mnogo voli ili je samo strasno ocajna u ovo doba corone 😁

kircan said:
Danas sam gadjao na 15m stav koristeci jsb exact i naravno cz200t sa diopterom.
Prva grupa nije bila nista posebno, a druga je bila super, 4 dijabole se dodiruju a jedna je zbrisala.
ovo mi je najbolja na 15 do sada, bar mislim.
Posle sam naravno gadjao opet sa naslona ali to bas nije zanimljivo, posle 20 komada grupa bude oko 1cm do 1.5cm
Svaka cast Kircane, vidi se da si sve bolji

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema šta, kolega kircan iz stava na 15m fino sastavlja dijabole, grupiše za primer. Kod mene na 10m isto krenula perfekcija, ali u suprotnom smeru, dijabole kao po preporuci SZO (stroga izolacija)

Attachments

• dijabole u izolaciji.jpg
    dijabole u izolaciji.jpg
    61 KB · Views: 1,782
Nemojte ljudi, uobrazicu se. Mada mi nije jasni kako mi ide isto ili bolje an 15 nego na 10. Mislim da mi je problem kundak na cz i meta mi jos stoji jako nisko. Moram da je dignem na negde barem 1m visine. A tek kad krenem iz pcp pistolja marke skorpio mk1. Bice to stogod

Ledeni kad se nadjemo, pravimo okrsaj zastava protiv zuzane na 100m , ja gadjam diopetrom a ti mehanickim. Za metu koristimo bioskopsko platno 6x4

Users who are viewing this thread

Back