Evo, da se i ja upišem. Čisto da napomenem da mi je tehnika stava verovatno k'o u neke babe, još uvek ni sa teorijom nisam upoznat do kraja.
Pušku sam upucao na 10m, bez optike. (Verovatno to može i bolje da se našteluje) Dijabole su ove naše domaće, puška je Bajkal 512 comb. Ove dve dijabole što su udarile skroz desno su 99% moja greška (ovih 1% ostavljam na teret proizvođaču dijabola, jer ruku na srce nisu sve identične i simetrične).
6 metara, 10 možda 11 komada, stojeći stav, raskliman od šmirglanja i ruke mi se tresu a najveći izgovor mi je gađanje prema dole, meta odnosno "backstop" je na podu i stomak je velika smetnja u tom položaju.
Sedeći stav, levi lakat odmara na stomaku, otežano disanje zbog toga, 6 metara, 10 komada.
Loše gađam ali mi se ne može zameriti na kvalitetu izgovora
Prvo, svaka čast na ovoj ideji! Što se mene tiče... Pa bre, kako sam se nadala... :lol:
Aleksa i ja probali na 10 m iz stoječeg, ali ću sve naravno reći u odgovarajućem video-uratku . Nadam se da ću vas malo nasmejati!
Pa to ti kazem. Znam ja da vas ovde ima koji su vazda strucni i vrsni strelci. Samo, mene brine dal cu imati dovoljno "džebane" ako se prodavnice pozatvaraju... :shock:
Uf ljudi kakva atmosfera u ovoj nasoj kafani , hehehehe ja sam najlosiji ali mlad (43 god) perspektivan :lol: :lol: :lol: :lol:
Sandro ja prvi put pucam iz stava , juce stavio drugu optiku , pucam po vetru napolju i zebu mi usi , vetar i metu pomera , cera mi iza ledja vice ocu i ja , ocu i ja :lol: :lol: :lol: :lol: aha ! imam i ja izgovore :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam pucao sve grupe po 5 komada, navika jbga, ponegdje dvije grupe u istu metu, malo vucem pistoljem pa ima prostora kad se rotira meta.
Na slici, mete koje imaju Z u nazivu su sa Zorakijem, jednostavno trazi vjezbe a ja nemam kada. Jedna je jelte stvarno dobra a ostale su manje vise sve 24-25mm, redovno 4 OK i jedna dijabola negdje gore ili desno...
Sve ostale grupe su sa HW100 4.5 16J, mehanicke nisane nema tako da je pucano sa optikom. Tim sam prezadovoljan i sobom i puskom, sve su mete tu bez biranja.
I da, ovdje je akcenat na grupe, ako sam gdje prvu odvukao ostale sam gadjao u nju.
a sada bruka & sramota
izgovori
- bio sam nervozan
- cerka je bila zajedljiva
- duvao je vetar
- zeza me hladno vreme posto pritisak pada
- neam regulator
kad se svi izgovori uzmu u obzir grupa je 4,5mm
https://youtu.be/AggviqRti9o
Sve ostale grupe su sa HW100 4.5 16J, mehanicke nisane nema tako da je pucano sa optikom. Tim sam prezadovoljan i sobom i puskom, sve su mete tu bez biranja.