ONLINE Izazov u vreme korone

frankenstein je vrhunski
jedva cekam da ga probam
moze da se meri sa zastavicom

Poštovane kolege, evo meta sa 15m. gađano sa cz200t sa diopterima, dijabole jsb exact. vetra nije bilo. ruke drhtave, pritisak blago povišen.
prva grupa je bila najbolja a druga i treća malo lošije. nemam ja još navežbanu ruku da mogu stalno isto.
Mislim da je najmanja grupa bila oko 35mm, nisam siguran.

Kolega udari jednu rakiju pre pucanja, smiruje živci spušća pritisak, ko "tango Šojić"... :D
Samo imaj na umu da je na standardnoj meti crni krug 30mm u precniku. Tako da je ovo poubavo.. 👍

Svaka cast momci, bas se lepo zabavljate. Nadam se da cu i ja moci tako za neki dan, samo da zavrsim poslove

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo i ja se danas opet malo igrao, ispucao sam par meta i zakljucio da mi je mnogo teze pucati na standardnu (ili serijsku) metu sa optikom jer je sve crno i teze se koncentrisem, pucam donjim dijelom plex koncanice (nisam dirao upucavanje) i dosta vise se mrdam i pokusavam korigovati. Da je tu diopter bilo bi dosta bolje. :roll:

Uglavnom, stavim dvije svjetlije mete za kontrolu i ide kako treba. :)
Pucao desnu pa lijevu, i zadnju dijabolu u lijevoj posaljem skroz desno ali opet je to OK, ja sam zadovoljan s obzirom da sam 10m stav zadnji put prije ovog sada "izazova" pucao ima mozda i 3 godine.

Attachments

• IMG-2d60d9f1410d7b0c05819a171bd27a22-V.jpg
    IMG-2d60d9f1410d7b0c05819a171bd27a22-V.jpg
    216.2 KB · Views: 813
  • IMG-8ab996d477d149de8853c1a81941d8fb-V.jpg
    IMG-8ab996d477d149de8853c1a81941d8fb-V.jpg
    232.9 KB · Views: 813
  • IMG-83fa75075893f82856551b56fe444ae6-V.jpg
    IMG-83fa75075893f82856551b56fe444ae6-V.jpg
    234.5 KB · Views: 813
  • IMG-1e632710ee114463c279bf616cc03883-V.jpg
    IMG-1e632710ee114463c279bf616cc03883-V.jpg
    232.1 KB · Views: 813
:shock: :shock: :shock: Auuuuuu kolega. Ovo je odlicno. I meni se cini da je lakse gadjati na svetliju metu. Naravno sa dopterim mi crne mete idu dobro. Mada i ako je sredina samo tamna i to je ok. Ja obicno takve grupe pravim sede'i sa oslonca.
Jos jednom cestitam na vrhunskom umecu.

Pratim ovu temu od prvog dana mogu samo da kazem svaka cast svim strelcima na ovako dobrim grupama. Ja sam probao sa zastavom na 10 metra iz stava sa mehanickim nisanima grupa je bila 10cm tako mora jos da se vezba 😂

Bre ljudi da ne bese ovog izazova vi ne bi znali koliko dobro gadjate iz stava... :D
Kolega SMD ovo su mnogo lepo spakovane
dijabole. 👍👌

Ja danas pauziram. dobio sam umarex 4,5mm sa ravnom glavom. kostaju 450 din 500 komada. Jos samo da nadjem malo deblji papir po kuci pa da odstampam mete za streljastvo. ako neko ima neku dobru metu za stampanja za streljastvo neka je podeli ovde.

Ajd istestiraj ih pa okaci utiske. Zivo me zanima kakve li su. Video sam da ih ima po radnjama al nisam pazario.

Probao sam an brzinu u dvoristu i deluju ok. Nisu bolje od monstera. Ali za ovo zabavno gadjanje i plinkanje su sasvim ok. Jos imaju ravnu glavu - match dijabole su pa ce lepo ostavljati trag na papiru. Cena im je skroz korektna. Duplo su jeftinije od jsb

Pa to nam treba. Jeftina i dobra dijabola. :D
Mada po meni su za ovakvu zanimaciju najbolje nase Sport S. Samo ne mogu nigde da nadjem njihove Field Target.

Proka said:
Pa to nam treba. Jeftina i dobra dijabola. :D
Mada po meni su za ovakvu zanimaciju najbolje nase Sport S. Samo ne mogu nigde da nadjem njihove Field Target.
Ja njihove Field Target nisam ni video da piše,valjda po bojama idu,zelena,plava i crvena?

Ja video samo na sajtu da ima Field Target u 4.5mm. Po bojama idu narandzasta za 4.5 (crvena 5.5), svetlo zelena za Field, i tamno zelena za "Hunting". Video sam, mislim, u Snajperu da imaju Field u 5.5mm. Sutra treba da mi stigne Sport S Hunting, uzeo cisto da probam za busenje konzervi. Mozda ih probam i 20-30m, mada sumnjam da ce bez optike biti nekih zapazenijih rezultata.

Kolega Proko te Sport s hunting bi mogle prijatno da te iznenade. One su mi se najbolje pokazale iz Swiss arms tac 1 puškice. Na 15ak metara su bile poprilično precizne. Naravno tone mora biti slučaj kod tebe.

Naravno da ne mora biti slucaj, zavisi tu dosta i do coveka, nije sve u cevi.. :lol: :lol: Meni najlakse da svalim krivicu na dijabole. :cool: Salu na stranu, sa Sport S Match sam stvarno odusevljen, odlicna preciznost za tu cenu. I inace volim da isprobavam razne dijabole, RWS mi je za sada za takmicenje al uvek ima jos jedno dve, tri razlicite kutije nekih dijabola pa uporedjujem. Sad trenutno imam jedno 4,5 razlicitih kutija.. :D

Od dijabola koje sam propustio kroz zuzanu (cz200t) utisci su sledeci

jsb expres 5
jsb monster 5
jsb exact 4+
jsb rs 3
geco match 4+
sport s 4 (neujednacenost)
sport s spic 3+
umarex match 4
umarex cobra spic 2+
mislim da sam probao jos nesto ali se ne secam
planiram da kupim one sto ledeni koristi one artemis ali uvek zaboravim da narucim

Ljudi šta kažete za predlog,da napravimo amblem,pa kad ovo prodje možemo da prišijemo na jaknu,za 5,10,15,20m

Users who are viewing this thread

Back