ONLINE Izazov u vreme korone

Drage koleze i kolezinice, ako ih ima,

kad je vec tema "Online Izazov u vreme korone", a ja ne mogu nista sa mojom zastavicom, evo malo gadjajte u Covid 19, ako vam odgovara . Prosivrajte koju dijabolu u moje ime. Ne biram kalibar :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nisam bolje mogao :D :D :D
ffffffffffff.JPG
eeeeeee.jpg

Bravo GoxyM svaka cast,samo što nemam štampač,al mogu u mob da pucam i ovako mašim

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Magla

Ti bar mozes da pucas, ja cu da pljuckam dijabole. :D :D :D
Nemam ni ja, ali cu otici do fotokopirnice :D

Ja cu na kraju da pucam iz trpezarije pa niz tarasu, ima jedno 7 meteri, pa koliko zena izdrzi, kad vise ne bude mogla da me trpi, uzecu kofere ko covek i odo napolje.Valjda nece da me apse ako me je zena izbacila i zivim u kolima na njivama u okolini Beograda 😄

Lepo tebi ovo ide, sve dijabole spojene, nijedna van 8. Još bi lepše izgledalo da su bile sa ravnom glavom.
Ja neko veče opalih dijabolu veka (ekstremno retka situacija, ono kad i ćorava koka ubode zrno, ali iz prve).

Attachments

• 20200331_235328.jpg
    20200331_235328.jpg
    842 KB · Views: 920
Ja zbog preloma rebra i dalje ne mogu da držim pušku kako treba ali zato podmladak može.

31.jpg

15 metara, stav, 5 dijabola.
4.jpg

Bog me, odlican omladinac. I stav mu je po protokolu. Evo kolege ko nema iskustva sa stavom, pogledajte decaka.

Voli sa optikom da gađa, sad je uglavnom sve kako on hoće :), da ga namamim u sport pa će lako posle.

Znam da nije nesto pametno, jos pokusavam da namestim kinesku optiku, ali ne ide bas najbolje, ne reaguje bas kako treba, jbg.
Ovo je bilo po principu, ruka na stolicu, puska preko ruke i ja u cuceci atav 😊
Cisto da doprinesem malo, 5 komada

Attachments

• IMG_20200405_184159822_resize_50.jpg
    IMG_20200405_184159822_resize_50.jpg
    615.3 KB · Views: 736
Evo da održim reč Pop na 15 metara i 16j stojeći. Otpucao 3 grupe po 5 I izabrao najbolju.
IMG_20200405_193920_BURST001_COVER_copy_1368x1824.jpg

Users who are viewing this thread

Back