Ja sam skembao gomilu starih novina u fasciklu, sve oblepio selotejpom i crtao tackice po istoj, jbg posle sam na poslu istampao gomilu meta pa sad lepim preko
Menije omiljena meta cepovi od piva spljosteni sa cekicem. i onda in hanakic na magnetnu sipku za drzanje alata duzine 45cm. kad ih pogodis lete nekoliko metara u vis. Vrlo zabavno a i deca vole
Malo sam.se igrao sa vetrom., zabavno mi to sedeci na 25 M springerica i najlosija optika na svetu kineska kopija busnela 4 x 32 , verujem da ce sa boljom optikom i pogoci biti bolji , znam da je ovo lose ali ko je pucao 1 meta 1 dijabola zna da je zeznuto pa jos kada se u pricu ukljuci vetar a dijabola pola grama i 7 ili 8 dzula ...
jako je tesko gadjanje tih pojedinacnih meta, svaki put iznova hvat i sve isto treba uraditi da bi bilo ponovljivo. za mene je to visa matematika. treba puno da se vezba i neko da te ispravi gde gresisi
Sprtski pozdrav društvo!
Evo i ja da ispoštujem zazov,
15 metara, stojeći stav, sa optikom na 16x uvećanju, municija JSB King 281ms, pojedinačne mete. Kao grupa bi zgledalo kao na drugoj slici, 45mm, velika i šareno
Ne mogu ni da zamislim kako, bi izgledalo na 50m.
Došao sa trčanja, uzeo pušku i za minut ispucao.
P. S.
Treba da probaš da trčiš i pucaš nakon toga.
Kada je puls duže vremena ubrzan dobija konstantu i mnogo je lakše uhvatiti ritam dok iščekuješ da smažeš 20ćevapa i 'ladno pivo.
Imam tunel za to, veštačko quadriozno osvetljenje, samo stojim na otvorenom da mi vetar balansira disanje.
Što se tiče "(g)rupe, tovari, tovari...
Batalite pohvale, one mogu biti lažne.
Umesto pohvale - pivo je merodavnije
Pa nismo došli da se lažemo.
Kad valja, onda valja. A po mom skromnom misljenju, ovo bas valja. Meni na 16x sa naslona seta koncanica, iz ruke nisam ni probao.