ONLINE Izazov u vreme korone

Ja sam skembao gomilu starih novina u fasciklu, sve oblepio selotejpom i crtao tackice po istoj, jbg posle sam na poslu istampao gomilu meta pa sad lepim preko 😊

Menije omiljena meta cepovi od piva spljosteni sa cekicem. i onda in hanakic na magnetnu sipku za drzanje alata duzine 45cm. kad ih pogodis lete nekoliko metara u vis. Vrlo zabavno a i deca vole

Samo je muka obezbediti toliko cepova... :D
Treba otvoriti tolike flase, a kad se otvore, greota da vetri... :lol:

Malo sam.se igrao sa vetrom., zabavno mi to sedeci na 25 M springerica i najlosija optika na svetu kineska kopija busnela 4 x 32 , verujem da ce sa boljom optikom i pogoci biti bolji , znam da je ovo lose ali ko je pucao 1 meta 1 dijabola zna da je zeznuto pa jos kada se u pricu ukljuci vetar a dijabola pola grama i 7 ili 8 dzula ...

Attachments

• IMG_20200418_131801_resize_96.jpg
    IMG_20200418_131801_resize_96.jpg
    757.2 KB · Views: 2,153
jako je tesko gadjanje tih pojedinacnih meta, svaki put iznova hvat i sve isto treba uraditi da bi bilo ponovljivo. za mene je to visa matematika. treba puno da se vezba i neko da te ispravi gde gresisi

E ljudi, jedno glupo pitanje. Ove mete su sve na formatu A4? Samo download i print? Zanimljive su mi, moracu da probam..

Skorpio, meni ovo izgleda jako lepo. Znam da nisam strucan, ali 11 mm od centra i manje, meni puna kapa. 😊
Bravo 👏

Sprtski pozdrav društvo!
Evo i ja da ispoštujem zazov,
15 metara, stojeći stav, sa optikom na 16x uvećanju, municija JSB King 281ms, pojedinačne mete. Kao grupa bi zgledalo kao na drugoj slici, 45mm, velika i šareno 😁
Ne mogu ni da zamislim kako, bi izgledalo na 50m.

IMG-d8a7ed001a8085707f86c7388a33a6e5-V_copy_934x1663_copy_373x664.jpg
IMG-47b52cb19dfb22b77e168d6028f86a16-V_copy_1664x934.jpg

Sash ja mogu da sanjam ovako nešto iz stava. Reci samo da se nisi zadihao pravo.
Treba za ovo kondicije.

Došao sa trčanja, uzeo pušku i za minut ispucao.
P. S.
Treba da probaš da trčiš i pucaš nakon toga.
Kada je puls duže vremena ubrzan dobija konstantu i mnogo je lakše uhvatiti ritam dok iščekuješ da smažeš 20ćevapa i 'ladno pivo.

Jel u hali ili na otvorrnom :lol:
Kako bilo da bilo ja ovako niti umem niti cu nauciti , Sas brate ti si skriveni talenat , svaka cast

Imam tunel za to, veštačko quadriozno osvetljenje, samo stojim na otvorenom da mi vetar balansira disanje.
Što se tiče "(g)rupe, tovari, tovari... 🏹😋
Batalite pohvale, one mogu biti lažne.
Umesto pohvale - pivo je merodavnije😊

sash said:
Batalite pohvale, one mogu biti lažne.
Pa nismo došli da se lažemo. :D
Kad valja, onda valja. A po mom skromnom misljenju, ovo bas valja. Meni na 16x sa naslona seta koncanica, iz ruke nisam ni probao.
sash said:
Umesto pohvale - pivo je merodavnije😊
Jedino da ti pivo posaljemo kurirskom sluzbom, zbog ove trenutne zabrane okupljanja... ;)

Users who are viewing this thread

Back