Opomene

kircan

Administrator
Staff member
Nakon bespotrebne rasprave i sprdanja sa svima izrečene su opomene zvezdanu i paniju. ovo sam uradio nakon konsultacija sa kolegijumom, ne bih želeo da iko pomisli da je ovo nešto na ličnoj osnovi.
Kolege bih upozorio da ovo smatraju žutim kartonima.
Naravno ovo nije prvi put da se to događa.
Hvala

Uprava foruma

Postovani Admini, ovim putem zelim da vas obavestim da za datum isticanja boce nisam znao.
Kako nisam znao ... pa lepo jer me nije ni zanimalo a ni interesovalo. Da sam znao nebih je koristio godinu dana nakon isteka i punio od tada preko 100x.
Bocu sam oglasio na prodaju jer sam u Pozarevcu kupio novu od 9L i imam jos jednu metalnu od 10L pa mi ova od 6.8 nesto i nije vrsila posao.
Sve u svemu, lepo je sto ima ljudi koji se brinu o bezbednosti svih nas i misle o nama tako da bih se i njima zahvalio na upozorenju koje je moglo biti malo suptilnije i na taj nacin sprecilo dalju eskalaciju problema tj nasih komentara zajebancije oko snizenja cena i ostalo... a i kao sto je kolega napisao da meni sirotinji trebaju pare to je istina ... meni trosak za dijabole 150e nedeljno pa bi me te pare sigurno spasile za jedno 5 dana u godini.
Sto se mene tice, ja sam vam iskreno rekao svoje a vi radite sta vam je volja....
A da, kako admine i ostale clanove ne bih dovodio u situaciju da me 20x prijavljuju i da mi se ne gleda kroz prste ... rado cu napustiti ovaj forum i spasao sve mojih postova i komentara.
Tako da daj te crveni odmah da se ne mucim ni ja ni vi...
Ajd cao

Pani said:
Tako da daj te crveni odmah da se ne mucim ni ja ni vi...
Ajd cao

Evo kao moderator da se oglasim!
Mislim da sam suptilno editovao tvoj post.
Mogu da razumem da si mogao da oglasiš bocu I tu ne postoji problem. Znam da čak profesionalci(vatrogasci) koriste takve boce kojima je istekao rok i pre 15 godina, ali takve boce prolaze specijalni reatest....
Znam da su u jednoj radnji u Požarevcu stigle karbonske od 6.8l I 9l kineske. Verujem da nisi obratio pažnju na datum...
Ali ne razumem da si posle alarmiranja od strane drugih kolega našao za shodno da se šegačiš i da ovo preraste u ovakvo sr..e!Ne razumem zašto si se sada našao uvređen I povređen. Znam da znaš da ne držim ničiju stranu nego napišem šta mislim, pa kome se sviđa sviđa, a kome ne zabole me.....

Tako da očekujem da se svi I dalje družimo, raspravljamo i šalimo na ovom forumu. Da delimo saznanja i ne znanja. Ovo je proizvelo još jedno pravilo na ovom forumu, jer je bezbednost na prvom mestu.

Sada odoh u off
IMG_20200320_182127_copy_1368x1824.jpg

Pa nesto ne vidim da se sala svima isto naplacuje,ovim nacinom naplacivanja jos ljudi ce otici

admini,opomenite i mene. iako se nisam salio. moja greska je komentarisanje oglasa (nisam bio procitao pravila o oglasima). moje iskustvo u ovom sportu je bas malo i bila bi steta da, recimo zvezdan, napusti forum zbog osecaja nepravde. njegovo iskustvo je veliko i dragoceno ovde, a verovatno i panijevo. i nisam ironican,ako mozda tako izgleda, sve ovo stvarno mislim. pozdrav.

Ma ljudi ovo je torum , znaci ima namenu da bude zabava i razmena iskustava , nije ovo nikakva i nikome obaveza , ko misli da ode , sta reci neka ide , licno kada mi vise ne bude zanimljivo prosto necu vise posecivati AGS bez ikakve drame i pompe ,

Ljudi pa gomila nas je komentarisalo oglase, iako to nije po propisima ovog foruma. Mislim da niko zbog toga nije dobio opomenu(ispravite me ako grešim), do ovog slučaja! Kolega Longrifle je sve I svja u sekciji oglasi mislim da je prilično liberalan po tom pitanju.
Ovde je posredi ne primereno ponašanje, a u pitanju je opet bezbednosni aspekt.
Mislim da sada bespotrebno ulazimo u polemiku....

Users who are viewing this thread

Back