Optika za dianu

Hvala na savetima , mislite da je nikko air king izdrzljivija od hawke vintage 3-9 ? Vidim da mnogi hvale hawke koji su ga koristili na puskama od oko 30j .
Kupujem jednu od njih samo treba da se odlucim za koju.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Fygaroo said:
Hvala na savetima , mislite da je nikko air king izdrzljivija od hawke vintage 3-9 ? Vidim da mnogi hvale hawke koji su ga koristili na puskama od oko 30j .

Ali zato "Hawke AirMax" je bolja od Nike AirKinga... ;) :D

Glock17 said:
Fygaroo said:

Ali zato "Hawke AirMax" je bolja od Nike AirKinga... ;) :D
Nemojte ljudi , ne znam ni ovo kako cu da proguram kod zene. Koliko je ovo zarazno , ceo dan razmisljam da li da prodam rtx 3070 (graficka kartica) batalilm komp i kupim fx wildcat mk2 .

Za optiku hawke vintage 3-9x40 ili nikko airking 3-9x40 inace probijam budzet.

I ja takodje verujem da je Hawke AirMax bolji izbor. Jel zna neko koliko je skuplji od AirKinga iz suprotnog tabora?

Fileee said:
I ja takodje verujem da je Hawke AirMax bolji izbor. Jel zna neko koliko je skuplji od AirKinga iz suprotnog tabora?
Mozda je bolji izbor ali je 6000 din skuplja od nikko airking-a , nemam taj novac tako da ili vantage ili nikko airking.

Ja sam takodje misljenja da je Airmax bolji izbor sto se tice kvaliteta, ali on nije namijenjen za magnum springerice iako bi se to dalo zakljuciti iz naziva.
Po meni, uzmi Airkinga koji ti pase i uzivaj.

Users who are viewing this thread

Back