Organizacija puta u HR

npr ovo je konkretno neki ribnjak ako sam ja razumeo dobro. ne organizuje se na strelistu, vec na drugom pogodnom terenu, naravno uz postovanje svih potrebnih bezbednosnih smernica. ovaj sam teren je jos i prilicno jednostavan za FT, posto je skoro sve bilo ravno, a nacelno treba da bude onako bas kao na nekom field-u, ako me razumes :D

Ovaj teren gde smo bili je pripitomljen toliko da su morali da improvizuju sa metama, zato je jedna meta bila u jezercetu. U svetu se field target održava u šumama, bukvalno, gde su mete rasute uzbrdo-nizbrdo, retko gde ima ravnog. Može padati kiša, duvati jak vetar, može oba u isto vreme :lol:
E zato smo išli obučeni u uniforme, jer priznaćete, valjanje po potencijalnom blatu itd u farmerkama i fensi dukserici deluje smešno u tim uslovima. Imali smo sreću pa je bilo ok vreme, a mogla je pasti kiša i onda bi ličili na pokisle miševe :lol:
U svakom slučaju, ko nije mogao ili nije hteo ili imao bilo koji drugi razlog što nije došao sa nama se prosto rečeno za.ebo.
Kad će biti druga ovakva prilika, to je pitanje, možda za 6 meseci, možda za godinu dana...

Deprimira me da o tome razmišljam jer je kod nas svetlosnim godinama daleka organizacija ovakvog događaja. Kod nas se to ne bi smelo organizovati kojekude nego isključivo na strelištu, a mislim da taj član u zakonu o oružju neće nikada promeniti, pošto vidim da uopšte ni sam pro-kriminalni zakon neće da menjaju... a to je ono što guši ceo ovaj sport.

Dok god zakon o vazdušnom oružju bude ovakav kakav jeste, o bilo kom organizovanju bilo čega možemo samo sanjati. Field target ne možete pucati u streljani, sama reč field to govori.

Put-in said:
Dok god zakon o vazdušnom oružju bude ovakav kakav jeste, o bilo kom organizovanju bilo čega možemo samo sanjati. Field target ne možete pucati u streljani, sama reč field to govori.
može na strelištu, ali sve to poskupljuje onda ovu priču i nepotrebno opterećuje

Mogu reči samo da je sve bilo jako jako dobro, a najdraže mi je od svega što sam ponovo sreo ovu dvojicu uniformisanih :lol: nakon više od dvije godine.

Ajdete Drugaru recite koju o puskama sa kojima ste gadjali.
Vidimo da ste gadjali sa Daystate i S200 pa bih ja licno a verujem i ostali voleli da znajo vase misljenje o tim puskama.

bice uskoro okacene recenzije nekoliko razlicitih modela, samo da se nadje vremena za pisanije

Lepo..
Forum malo zamro pa rekoh da napisem nesto.
Gledao sam slike na komsijskom klubu

http://ftvinkovci2013.wix.com/ft-vinkovci#!priprema-terena-za-ft-vk-07092013/c727

ko voli nek izvoli.

ovo su ozbiljne puške, a ne ovo moje za okopavanje bašte.
Nije zanimljivo raditi s puškom koja pogađa uvek u ono u šta si naciljao :mrgreen:

Dopadaju mi se ovi namenski stolovi za pucanje, samo su svi za dešnjake.
Nisam znao da je ovo baš FT klub, lepo.

Počeli ste da idete u off. sve ću da vas pobrišem, počevši od ovog plavo napisanog Čačanina.
Daj otvorite nove teme ili ajde da oživimo one postojeće. Da forum izgleda onako "bogato" :)
Nije valjda da je samo put u Hrvatsku interesantan a niko osim nas dvoje nije hteo da ide :)

Users who are viewing this thread

Back