znaci idemo redom. ja sam preveo deo za stelovanje optickih nisana, ali nikako da prevedem tehnicki deo. Chilly, ako si za, mogu ti poslati sta imam od hrvatskog prevoda (mada se ne razlikuje mnogo i verujem da je svima razumljiv) no da se taj deo kompletira.
sto se klubova tice, dogovorite se, ja otvaram u cacku, miljan u krusevcu, voja u obrenovcu, ko otvara u bg? imamo odve sherovane odluke i statute, samo treba da se popune podaci sa nazivima kluba i sa time ko su osnivaci. kad imamo tri i vise klubova, mozemo da pricamo o osnivanju saveza. to su tehnicke stvari, prevashodno zavise od slobodnog vremena, i novca kojim raspolazemo - posto za osnivanje treba tipa 6-7 hiljada dinara, knjigovodja koji se placa i sl.
ono sto jeste najbitnije, a to je upravo sto je voja rekao - da uprilicimo takmicenje, probno, da vidimo na cemu smo. samo nas forumasa uvek dodje fino, ali bi valjalo da se glas cuje dalje. na fejsu imaju dve tri grupe "vazdusara" sa preko 1000 i vise clanova, a nas forum ima jedva 200 i nesto, uglavnom neaktivnih clanova.
kad napravimo prvo takmicenje, sa rezultatima i diplomama, mozemo da pricamo dalje. tako da ostrite se za mart mesec i nadajte se, kao i ja, da ce biti pristojnog vremena koliko toliko da organizujemo skup!