Ovo je strašno

Evo sada videh da je uhapšen klinac od 19 godina u NS-u.Zbog gadjanja sugrađana vazdušnom puškom.Eto jedna ,,dijabola''manje.
Sada ostaje još ,,dijabola'' iz BG.

31d3586d0edfd6ecf4a30519141527ad.jpg
1d5906762c4630c2d988a70a1e6cc26b.jpg

Treba ga ostro kazniti, da vise nikom ne padne na pamet. Nije mi jasno i to bezumno ubijanje golubova, svraka i ostalog. Drugo je kad upucas nesto da bi pojeo ali to divljanje mi nije jasno. Ako ga ne kazne, to je samo korak blize da celu populaciju "vazdusara" proglase manijacima - kolektivna odgovornost.

Evo još jednog pacijenta... :!:

http://rs.n1info.com/Vesti/a491627/Uhapsen-zato-sto-je-vazdusnom-puskom-gadjao-komsinicu.html?fbclid=IwAR2NKSGy-i-kOrF1Pe5bniaXmHzqw8O3uE_UmMEfypXF7HDJig0wpJQt9z4

To je taj isti iz indjije... Izgleda je pucao na sive oblake sudeći po tome šta su mu sve pronašli.. Verovatno je mislio da je komšinica sivi oblak a da su drugovi organi, plavi oblaci. Dobro nije i po njima zaprašio...

Ma bre to je magarcina obicna , pucati tako u gradu pre svega nije normalno , sta da je pogodio necije dete , da izuzmemo pricu da mogu da poostre zakon o v.p. ( kada vidim ovako nesto i trebalo bi ) pa mogao je nekoga da osakati ili jos gore da smrtno povredi , da se ja pitam robijao bi taj pokusaj ubistva sa predumisljajem i to u najstrozem zatvoru u Srbiji ...

Users who are viewing this thread

Back