P: Vector Minotaur 12-60x60 MFL

AlexMc

Member
Admin! Zasto mi mi je onemugucena dalja komunikacija sa ovim clanom i obrisani postovi kad imam ozbiljnu nameru da ovu optiku kupim?

Admin! Zasto mi mi je onemugucena dalja komunikacija sa ovim clanom i obrisani postovi kad imam ozbiljnu nameru da ovu optiku kupim?
Bukvalno u pravilniku za oglase jasno stoji da komentarisanje oglasa nije dozvoljeno. Za svaku komunikaciju koristite privatne poruke.

Pretpostavljam da Pavle ne ume da koristi ovaj forum ispravno, ne odgovara na privatne poruke, pa sam bio prinudjen da ovde kontaktiram sa njime, a jedino mi je ovde odgovorio. Uostalom, na svim drugim forumima je uobicajena praksa da se ovde vide poruke.

Pavle, please look at your private conversations, since it is forbidden to communicate via posts here.

Pretpostavljam da Pavle ne ume da koristi ovaj forum ispravno, ne odgovara na privatne poruke, pa sam bio prinudjen da ovde kontaktiram sa njime, a jedino mi je ovde odgovorio. Uostalom, na svim drugim forumima je uobicajena praksa da se ovde vide poruke.
Pavle ume ali ti ne umeš, obrisao sam ti 10 komentara na oglas i zakačio "notify user" ali tebe to očigledno ne zanima.
Stefan ti to napiše ali ti nastavljaš. Kako Pavle može da pročita poruke dok spava i zašto spamuješ na svakih 10 minuta? Za takav vid komunikacije imaš milion drugih načina. Nemoj to više raditi dobićeš ban.
Za komunikaciju sa ljudima koji oglašavaju prodaje imaš u svakom oglasu telefon. Pitaj nekog starijeg da ti pozajmi telefon ili da umesto tebe pozove Paula.

p.s. pročitaj lepo pravila foruma, ovakvim ponašanjem si mi pojeo svo strpljenje.

Izvini. na drugim forumima, a na kojim sam skoro 15god, na oglasima se dogovaralo. Ovo je jedini forum na kejem sam bio gde to nije dozvoljeno. Da li razumem zasto ili ne nije bitno, ako sam na ovom forumu, postovacu ova pravila. Ali ni Pavle nije postovao pravila, nije osrtavio kontakt telefon. No, ova tema je zavrsena.,

Izvini. na drugim forumima, a na kojim sam skoro 15god, na oglasima se dogovaralo. Ovo je jedini forum na kejem sam bio gde to nije dozvoljeno. Da li razumem zasto ili ne nije bitno, ako sam na ovom forumu, postovacu ova pravila. Ali ni Pavle nije postovao pravila, nije osrtavio kontakt telefon. No, ova tema je zavrsena.,
Which part of fixed do you not understand? If you pay me X but want me to pay the postage, I am no longer getting X
You wanted my bank details, I don't know you, so why would I GIVE YOU MY DETAILS ?????????????????????

The fact that you don't have my telephone number will not make it cheaper if you go to a store, and the price is 10,000 dinars, you either pay 10,000 dinars or steal it. I did tell you to complain to admin if your unhappy you declined but thought it might be a good idea to try and make me look bad on this page

I do not normally comment on anything like this or use the forum in general as my Serbian is not brilliant, but I told you if you unhappy, complain to Admin but you chose another path
but i always pay my subs at the beginning of the year to support the forum

Just to summarize you asked for a price lower than the stated fixed price
then you wanted my bank details i refused
i gave you another solution but you didnt want to pay the postage
then you complain on this page
And in between you spam me with endless messages which i did not see because they were removed by admin
DID I MISS ANYTHING ??????

I WOULDN'T SELL YOU THE SCOPE ON PRINCIPAL NOW NOT EVEN IF YOU OFFERED ME DOUBLE THE ASKING PRICE

Last edited:
Izvini. Doslo je do nesporazuma. Zao mi je ako si moje poruke pogresno razumeo. Nisam se zalio adminu. Jedino me je interesovalo kako bismo obavili kupovinu. Kako da platim, u dinarima ili evrima. Da li je optika u Srbiji, da ne moram da placam opostarinu iz inostranstva i carinu i porez. Ako je optika u Srbiji, ne bi bio problem da ja platim postarinu. Da zanemarim to sto si se naljutio i kvalifikacije koje si mi prilepio. No, nisam vise zainteresovan za optiku jer sam nasao komplet pusku, optiku, kompresor, bocu i jos dosta opreme i dao kaparu, kupujem je sledece nedelje. Svakako uvazavam ovu poruku i smatram samo da je doslo do nerazumevanja. Pozdrav.
No, i da sam pisao na Srpskom, svakako ne bih psovao 😄. Sto se sampanca sa limunadom tice, verujem da je osvezavajuce, moracu da probam kad stignu vrucine.

Would you like me to post your replies here I kept the reciepts I never said you complained to admin but i did note your snide feable reply trying to Bad mouth me here you never mentioned anything about customs tarrifs charges or whatever else is in your mind
Did You
As i said i can post your shit here if you want and let people decide although i do not have all your messages as they were removed by admin.

Last edited:
It would also be a breach of the rules to post anything that is considered private
which i respect

Sorry Pavle, it obviously was a big misunderstanding.
Anyway, I am not buying a scope alone, since I found a complete package, rifle, scope, compressor...

Inace, da napisem i na Srpskom. Sa Pavlom je doslo do nesporazuma, bez ikakve moje zle namere.
Ne kupujem vise optiku zasebno jer sam nasao komplet, PCP puska, optika, kompresor, boca i jos svasta nesto, ponuda za cenu koja se ne propusta. Vise o tome, kad oprema stigne, na nekoj drugoj temi.

Puska je Kral Arms Empire X 6.35. Optika Fire Wolf SFF 10-40x50. Kompresor dvoklipni 300bar 220W vodom hladjeni, Boca oko7L, dvonozac, uz nju FX cev 5.5mm i jos svasta nesto. Hmm, cena, malo vise nego sama nova puska... Optika, kakva je da je, vise je nego poklon. A cini mni se da nije losa.

Users who are viewing this thread

Back