Aleksandar Dević
Well-known member
Isključivo zbog potpunog prelaska na PCP i posvećivanju FT-u prodajem "miljenicu" HW35 da ne čami zapostavljena u ormanu.
Weihrauch HW35 je jedinstvena springerica jer je jedini model puške na tržištu koji se u kontinuitetu proizvodi još od 1951. što sve o njoj govori !
Puška je D kategorije za šta ima originalnu potvrdu koju dobijate i NIJE POTREBNA PRIJAVA PU.
Izlazna brzina H&N Sport 4.5 mm - 0.53 g dijabole je 165 m/s odn. snaga 7.21 J.
Uz pušku ide optički nišan Nikko Stirling 6x40 AO MOUNTMASTER.
U pušku je uloženo mnogo ljubavi i rada:
- otklonjena je fabrička greška u padu cevi
- isturpijana gruba završna obrada
- okidač je rastavljen i vrhunski ispoliran
- uradio sam podignutu obrazinu na kundaku
- kundaku je dodat produžetak od bukovog drveta
- napravio sam podesivi po visini naslon za rame na kundaku
- stavio sam hamster od bukovog drveta pogodan za HFT odn. stojeći stav
- skinut je fabrički lak sa kundaka koji se lako oštećivao, kundak je toniran i danima tretiran lanenim uljem (slike sve govore)
- juče sam promenio i dihtung klipa sa originalnim poručenim iz Britanije.
Znači ispod cene nove puške, dobijate - pušku sa optikom kojoj su otklonjeni svi fabrički nedostaci i na kojoj je urađeno sve što je ikada palo nekom na pamet da može da se na njoj unapredi.
Puška se nalazi u Novom Sadu.
Cena fiksna 40.999 dinara.
Samo uz pušku po ceni od 5.999 dinara možete da kupite TbT MAXI Kit sa jačom (16 J) oprugom, delrinskom vođicom, "top hat"- om, pripadajućom masti i podloškama. Krajevi opruge su takođe ispolirani i kit je kratko samo isproban u pušci. Kit je kupljen iz Britanije i koštao je mnogo više od navedene cene.
Kontakt 065 82 71 820 - Aleksandar

Weihrauch HW35 je jedinstvena springerica jer je jedini model puške na tržištu koji se u kontinuitetu proizvodi još od 1951. što sve o njoj govori !
Puška je D kategorije za šta ima originalnu potvrdu koju dobijate i NIJE POTREBNA PRIJAVA PU.
Izlazna brzina H&N Sport 4.5 mm - 0.53 g dijabole je 165 m/s odn. snaga 7.21 J.
Uz pušku ide optički nišan Nikko Stirling 6x40 AO MOUNTMASTER.
U pušku je uloženo mnogo ljubavi i rada:
- otklonjena je fabrička greška u padu cevi
- isturpijana gruba završna obrada
- okidač je rastavljen i vrhunski ispoliran
- uradio sam podignutu obrazinu na kundaku
- kundaku je dodat produžetak od bukovog drveta
- napravio sam podesivi po visini naslon za rame na kundaku
- stavio sam hamster od bukovog drveta pogodan za HFT odn. stojeći stav
- skinut je fabrički lak sa kundaka koji se lako oštećivao, kundak je toniran i danima tretiran lanenim uljem (slike sve govore)
- juče sam promenio i dihtung klipa sa originalnim poručenim iz Britanije.
Znači ispod cene nove puške, dobijate - pušku sa optikom kojoj su otklonjeni svi fabrički nedostaci i na kojoj je urađeno sve što je ikada palo nekom na pamet da može da se na njoj unapredi.
Puška se nalazi u Novom Sadu.
Cena fiksna 40.999 dinara.
Samo uz pušku po ceni od 5.999 dinara možete da kupite TbT MAXI Kit sa jačom (16 J) oprugom, delrinskom vođicom, "top hat"- om, pripadajućom masti i podloškama. Krajevi opruge su takođe ispolirani i kit je kratko samo isproban u pušci. Kit je kupljen iz Britanije i koštao je mnogo više od navedene cene.
Kontakt 065 82 71 820 - Aleksandar