PCP Artemis - troškovi, vrednost, isplatljivost...

Ispade da optika i boca treba samo za Artemis pušku, svašta...
Moja je fabričko izdanje i radi odlično, ne trebaju nikakva ulaganja. Jedno je popravljanje puške ako ne radi dobro, a drugo tjuning po želji kupca. Uostalom to se radi na skoro svim PCP puškama, da se prilagode željama vlasnika.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Rax032 said:
Ispade da optika i boca treba samo za Artemis pušku, svašta...
Moja je fabričko izdanje i radi odlično

Ne,ja sam hteo da kažem da ne treba nikakvih ulaganje jer se pominje nekih 300€ pa puška izadje somića.Naravno da izadje toliko.I moj Artemis radi odlično hvala Bogu. 👍

Glock17 said:
Zaboravili smo:
I neki volkswagen karavan da se to sve lepo preveze do strelišta... :cool:

Duhovito nema šta. 😊👏

Znači Puška izađe da bude ok oko somića, boce i kompresor ne računam u tu cenu to treba za svaku pcp

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

N8je tacno s, da je puska soma eura , to su gluposti , puska je 550 eura , optika po zelji od 50 do 1500 eura , pumpa 100 i to je to , znaci za 700 eura moze da se zaokruzi prica .
Nije mi jasna ta frustracija pcp svetom , pa recimo da jedna dijana ona sega mega ultra giga magnum trt mrt sa optikom kosta vise od onog sto sam naveo .
Ili na primer jedna takmicarska pcpejka u 7.5 dzula sa svim gadzetima moze da kosta i 5 puta vise od recimo artemisa , a i ovde ako se ne varam ima ljudi koji su dali vise para za springericu .
A neke boli kolika je cena tuninga pa evo napisacu , tuningom se malo piboljsavaju performanse puske koja je vec fabricki odlicna , i amateri i profesionalci znaju o cemu pisem , konkretno tuning za artemis m 16 izadje oko 50 eura ...

Glock17 said:
Zaboravili smo:

Ili bicepsi kao u profi bildera da se nategne diana sega mega giga magnum i nakon 20ak dijabola u apoteku po melem :D

@ Glock molim da se sa teme ne skreće i da se pazi da se meso okreće.
@Mane koliko sam upućen mislim ni sa blagim doterivanjem i sitnim modifikacijama ne prelazi cenu od 650eur.A složićemo se da za te pare nema bolje nove pcp puške ovde u Srbiji. Dobro Hammerlli AR 20 je iz tvog sveta približno u tom rangu i puške jednostavno nisu za poređenje.

P. S. Vidim da je i Skorpio napisao post pre nego što sam ja postovao. Ali to je to.

skorpio said:
Glock17 said:
Zaboravili smo:

Ili bicepsi kao u profi bildera da se nategne diana sega mega giga magnum i nakon 20ak dijabola u apoteku po melem :D

goxy said:

Pretero sam, priznajem... Sparina... 🤒 :D

Mislim da su generalno ljudi malo konzervativni po pitanju tog pcp sveta. Stice se utisak i da je ta pumpa neki bauk, a meni licno je maciji kasalj. Istina je da je vecina batalila prelamace kada su probali pcp i kada su napravili grupu od 1cm na 50m. Ja licno sam manijak i volim sve, vise ne znam ni koliko cevi imam, ali znam da cu sto kaze Ledeni samo kupovati, a da verovatno necu nista vise prodavati. Ja se bavim ronjenjem, pa mi svakako boca i kompresor trebaju, jer puniti stalno bocu po ronilackim klubovima je skupo za nekoga ko je mesec-dva godisnje na moru. Ali se zbog pcp puske i putovanja na Kosmaj uvek prvo uhvatim za pumpu!

Artemis PR900W (ili Stormrider) 300e, regulator oko 100e, optika oko 100-150e, pumpa oko 70e... eto izuzetno dobrog kompleta za minimum novca.

Joca je u pravu. Ja tvrdim da nikome ko rekreativno gadja ne treba bolja optika od Nikko Stirling Airking 6-18x44. Lepa tanka half mil dot koncanica, precizna paralaksa, pristojna slika... To vazi i za springerice i za pcp. Ima ona mozda jos bolja Hawke u tom cenovnom rangu, e sad ne znam koji je bese model... Sa ove dve optike ce skoro svako ko zna iole da gadja praviti oko 1cm na 50m i sa FX puskom i sa M16, ali i sa Cometom Orion. I to sve na 14 puta uvecanju, nije nuzno ni maks od 18... Samo sto su po meni krs regulatori fabricki i za Cometu i za Artemis...

skorpio said:
N8je tacno s, da je puska soma eura , to su gluposti , puska je 550 eura , optika po zelji od 50 do 1500 eura , pumpa 100 i to je to , znaci za 700 eura moze da se zaokruzi prica .
Nije mi jasna ta frustracija pcp svetom , pa recimo da jedna dijana ona sega mega ultra giga magnum trt mrt sa optikom kosta vise od onog sto sam naveo .
Ili na primer jedna takmicarska pcpejka u 7.5 dzula sa svim gadzetima moze da kosta i 5 puta vise od recimo artemisa , a i ovde ako se ne varam ima ljudi koji su dali vise para za springericu .
A neke boli kolika je cena tuninga pa evo napisacu , tuningom se malo piboljsavaju performanse puske koja je vec fabricki odlicna , i amateri i profesionalci znaju o cemu pisem , konkretno tuning za artemis m 16 izadje oko 50 eura ...
Ja dobro znam koliko koštaju naše pcp, pa zato i pitam, čisto da uporedim, a koliko ti naplaćuješ tjuning ili sta već me zaista ne zanima, pokušavam samo da sklopim okvirnu cenu da bih uporedio sa nekim našim modelima i ništa više od toga.

goxy said:
@Mane koliko sam upućen mislim ni sa blagim doterivanjem i sitnim modifikacijama ne prelazi cenu od 650eur.A složićemo se da za te pare nema bolje nove pcp puške ovde u Srbiji. Dobro Hammerlli AR 20 je iz tvog sveta približno u tom rangu i puške jednostavno nisu za poređenje.

P. S. Vidim da je i Skorpio napisao post pre nego što sam ja postovao. Ali to je to.
Dobro si napisao, čisto tako neko poređenje me je zanimalo.

Mane kouč said:
skorpio said:
Ja dobro znam koliko koštaju naše pcp, pa zato i pitam, čisto da uporedim, a koliko ti naplaćuješ tjuning ili sta već me zaista ne zanima, pokušavam samo da sklopim okvirnu cenu da bih uporedio sa nekim našim modelima i ništa više od toga.

Da , verovatno sam umislio da te zanima to " sta vec "

Recimo da i mene zanima koliko kosta jedna klupska puska , bas imam zelju da kupim jednu ....

skorpio said:
Mane kouč said:
skorpio said:

Da , verovatno sam umislio da te zanima to " sta vec "
Sta god mislio, ne zanima me tvoj novčanik, i sta i koliko naplaćuješ, zaista sam pitao okvirno

skorpio said:
Recimo da i mene zanima koliko kosta jedna klupska puska , bas imam zelju da kupim jednu ....
Možeš proveriti na sajtovima proizvođača ako te interesuje, ali skratiću ti posao, srednja klasa od 1700 pa do 3500e i ne trebaju nikakve prepravke, kako je uzmeš i kofera dobiješ gotov proizvod

Mane kouč said:
skorpio said:
Možeš proveriti na sajtovima proizvođača ako te interesuje, ali skratiću ti posao, srednja klasa od 1700 pa do 3500e i ne trebaju nikakve prepravke, kako je uzmeš i kofera dobiješ gotov proizvod

I nije puno... Toliko košta npr. i FX Impact, a uvek mu nešto fali da se dokupi... :roll:

Users who are viewing this thread

Back