PCP pistolj

kircan

Well-known member
Da li neko ima informacija o ponudi PCP pistolja kod nas? Zanimaju me neki modeli za plinkanje po dvoristu. Gledao sam vecinu online prodavnica ali nisam nasao nista.

Mislim da kod nas možeš uzeti samo Hatsan AT P1 ili P2. Imaš i mogućnost da naručiš FX Ranchero.

To su skupe igracke za plinkanje po dvoristu,ako imas novca onda je ok izbor , ali ako to niuje opcija , uzmi CO2 neki model za 10-15crvendaca i uzivaj ;)

wooyadeen said:
Mislim da kod nas možeš uzeti samo Hatsan AT P1 ili P2. Imaš i mogućnost da naručiš FX Ranchero.

El se zna koje su okvirno cene tih modela?

sash said:
To su skupe igracke za plinkanje po dvoristu,ako imas novca onda je ok izbor , ali ako to niuje opcija , uzmi CO2 neki model za 10-15crvendaca i uzivaj ;)

Razmisljao sam o tome i imao sam neki ali nisam bas bio zadovoljan grupisanjem, ipak to vise podseca na airsoft

Hatsan je oko 300e ako se secam dobro, mozda malo vise. Za fx, sigurno mnogo vise od toga , ali je druga dimenzija .

Evo ti jedan dobar rewiev pistolja pcp/co2 ,
Cena pcp-a??! Prava sitnica :D

https://hardairmagazine.com/reviews/2018-top-ten-most-popular-air-pistol-reviews/

sash said:
Hatsan je oko 300e ako se secam dobro, mozda malo vise. Za fx, sigurno mnogo vise od toga , ali je druga dimenzija .

Nisam siguran da je FX bas druga dimenzija u odnosu na Hatsan.
Probao sam hatsanov pcp pistolj i mogu reci da je odlican i po preciznosti i po snazi...

Odustajem od pistolja, cene su gore nego kod pusaka, ja sam mislio da ce biti jeftiniji ali ovo je katastrofa. Hatsna je kod nas oko 550e a ranchero je kod kraleta oko 750 .

Ma za plinkanje po dvoirištu su dobri i CO2 , ima od 100 do 150 da se uzme solidno , konzerve i slicno na 5 do 15 metara bez muke. Ako je cilj nesto drugo onda jbga......

Mozda neki Steyr LP10 eventualno....... ;)

ha ha......gujo....... krijes ga kao zmija noge, samo lagani , nenametljivi potpis......
Pa cestitam na novopridosloj prinovi :D
U zdravlju i sa osmehom da se druzite !

Zovi Panim, trebali su da uvezu neke Artemis PCP modele. U oglasima mozes naci Artemis CP1 na CO2 koji sam predstavio na forumu.

Sada sam zvao Panim CP1 i CP2 stižu tek krajem leta avgust-septembar. Koliko som čuo uvoz nije radio jer nisu mogli da dobiju uvozne dozvole .

Users who are viewing this thread

Back