Perun 734

Nema više Peruna kod nas, rasprodate su sve zalihe a proizvodnja je stala odavno bogami.
Postoje neke nezvanične priče da će se možda uskoro ponovo praviti, ali ne znam koliko je to tačno.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Rax032 said:
Postoje neke nezvanične priče da će se možda uskoro ponovo praviti, ali ne znam koliko je to tačno.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

To isto sam slušao godinama i za Golfa dvojku, navodno će se ponovo praviti zbog velikog interesovanja, čak su Bosanci pisali i peticiju i direktno slali FolCvagenu i ništa nije pomoglo...😠

Ljuba011 said:
Jedno pitanje za upucene: Gde ima da se kupi ova puska nova? Koliko sam ja trazio vise je niko nema u ponudi... :(

pozdrav kolega , još uvijek je dostupna u BiH , cijena 245€

nick88 said:
Ja skoro zvao MP tropic da pitam za Perun,kazu da je proizvodnja ponovo pokrenuta i da cekaju uvoz 😁

Proizvodnja nikad nije ni stajala, to su bile samo
MP Tropic-ove proekcije, dokaz je i to da je u Bosni sve vreme regularno Perun 731/734 bio dostupan.

Ljuba011 said:
Uuuu, lepe vesti! Ostaje da se nadamo da ce cena ostati prohvatljiva i kvalitet na ocekivanom nivou.

To je kolega moj bila klopka za medvede, da rasprodaju lager, pa kad su pustili buvu da se Perun neće više proizvoditi, oba modela i 731 i 734 su planula za tren oka.
Pametnom dosta.
A to da li će biti ista cena?
Veruj, naćiće se milion razloga zašto je cena morala da se poveća... ;)

Glock17 said:
nick88 said:
Ja skoro zvao MP tropic da pitam za Perun,kazu da je proizvodnja ponovo pokrenuta i da cekaju uvoz 😁

Proizvodnja nikad nije ni stajala, to su bile samo
MP Tropic-ove proekcije, dokaz je i to da je u Bosni sve vreme regularno Perun 731/734 bio dostupan.
Pa nismo valjda toliko rdjavi ?
Sto kaze pop Petru Bozovicu 🤣

U svakom slučaju pozdravljam ponovno "pokretanje proizvodnje"... Samo, ovog puta pored sirove prodaje Perun pušaka 731/734 mogli da obezbede i rezervne delove kao što su: opruge, đonovi, nišani, štitnici okidača, oringovi za cev itd.

P.S.: I JSB dijabole offkors... 🤨

Jel sam ja krivo razumeo ili je Perun mehanički identičan Slavia puškama i da delovi odgovaraju? Ili ipak ima razlike?

Users who are viewing this thread

Back