Perun 734

Opa pocelo je lepo druzenje , grupe vrh , bravo , izgleda da kombinacija perun airking radi odlicno .
Grupe su odlicne pa i za neke mnogo skuplje brendove , samo rokaj , ide ti to od ruke , ova nasa bolest i u tvom slucaju uznapredovala :D

Ovo je odlična grupa na 22 metra. A optika sa objektivom prečnika 32 mm po meni ovoj pušci lepše stoji od optike sa objektivom promera 40 mm. Oduvek mi smešno izgledaju puške sa "prenabudženim" optikama. Kao kada recimo na onu prelepu i ultra-preciznu malokalibarku CZ455 Tacticool stave pola metra dugačku optiku sa objektivom od 60 mm, tubusom od 35 mm i sanšejdom od 15 cm :lol:

Nadjoh juce malo vremena da isprobam malko vece daljine. Znam da moze bolje ali ja sam zadovoljan
f59dcb68c4e7382b338d51b15bcd0c2f.jpg
de3dd488d4ea3c32d3fe8c14fa697aa9.jpg
cc058848c8ffceea151f3f5b313d19df.jpg
a355051b6a1dccf978bb31abc64761ff.jpg
b3250190c2f6f9bbb272cda5805bf5c5.jpg
fa77e098c643833d897af96e4c55daad.jpg
d3903fcd8b076fb43addb05ccb45b573.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ove poslednje grupe su odlicne. A mesto za pucanje je najbolje. Jos malo domace kobasice na sto, ladan spricer i sveza leba....

Ja ću samo da kazem da sa klimavog stola i sa springericom praviš odlične grupe na toj razdaljini

Hvala na lepim recima mnogopostovane kolege :)
Kircane, moracu da nabavim malo veci i stabilniji sto sto je kolega Goxy lepo primetio. Da budem iskren Goxy, do sada nisam ni razmisljao o tome xD

Mozda ce zvucati pogresno ali velicina i nije tako vazna. Bitno je samo da imas dovoljno mesta da stavis dzakove za pusku i dijabole, a stabilnost je veoma bitna. Da mozes pusku lepo da oslonis i da moze da podnese i tvoju tezinu kad se oslonis. Planiram kad krene letnji raspust da napravim sebi neki rasklopivi sto za pucanje sa velikim stopama koje mogu da se podesavaju. Bitno je da imas zelenilo oko sebe i jos se snadji za ostalo i sve je super. Odakle si ti?

Ma opušteno... dokle god ti je mozak u pucaju, nećeš ništa drugo ni primećivati... :lol:
Šalu na stranu, odlično ti ovo šiješ, sa postojećim benčom i optikom,;biće to još bolje sa kada promeniš sto + ubaciš obavezno i džakče ispod kudaka i dobićeš još bolje i najbitnije, konstantne grupe.
Samo troši olovo i uživaj ;)

:) Iz Trstenika sam a slike koje postavljam su iz moje dedovine, selo se zove Velika Drenova, na 15 minuta voznje. Kako sam stariji sve vise bezim od betona.. :)

Hvala Sash, u pravu si 100%, i dalje se upoznajem sa puskom i isprobavam razne stvari pa sta mi legne najbolje. Ispucao sam juce oko 150 dijabola i uglavnom sastavim 3 od 5 dijabola(kod mene uglavnom 2 flajeraaaa)tako da je na meni da se usavrsavam. Skinuo sam i aplikaciju koju si mi preporucio ali je nisam nesto proucavao, ima vremena

Imas Drenovu kod Gornjeg Milanovca i Veliku Drenovu kod Trstenika. Mislim da se to odnosi na Drenovu kod Milanovca?

Нисам знао за ту код Милановца...имам једног другара Цилић баш из Велике Дренове...извињавам се неба баш везе са Перуном.

Users who are viewing this thread

Back