Perun 734

Onda nista ukoliko nemas dlakave dlanove
Mada uvek mozes da racunas da je veca granulacija muzevnija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da pohvalim jos malo pusku, moja najbolja grupa na 50m, oko 22mm.

db3fc15656b5e670807247a1ac637896.jpg

Takodje bih opet pohvalio i preporucio spinere i gongove koje izradjuje nas kolega Scorpio(kao i sve ostalo)

Nemoj da si skroman Proko, ovo je pucano sa dzakovima i optikom(zato sam i pohvalio pusku a ne sebe xD). Ja nema sanse da napravim iz stava grupu kao tvoju

1879fe9536dc1ba04f3bb9e2954261ec.jpg

E moracu da probam ove dijabole. Onaj "obican" Exact od 0.547 grama je super al izgleda da su ove jos bolje.

alexsasax said:
Nemoj da si skroman Proko, ovo je pucano sa dzakovima i optikom(zato sam i pohvalio pusku a ne sebe xD). Ja nema sanse da napravim iz stava grupu kao tvoju

Ma fora je u tome na sta se ko fokusira i sta koga zanima. Sto bi nas narod rekao: "Svak' je majstor svog zanata".
E sad, ko i u svakom zanatu ima vas neki koji su stvarno majstori a ima nas i neki koji smo malo manji majstori. :lol: :lol:
Sve vise me cacka malo veca daljina,ne nesto preterano 30 eventualno 40m (ako uopste mogu da pogodim ista tu). :D
Cekam da mi stigne optika pa cu da probam malko.

bravo kolega. to je bas dobro na 50m. a express je od ovih sto sam probao jsb dijabola najpreciznija

Ma narucio onog kineza sa oglasa. BSA 4-16x44.
Necu je za Peruna, mozda je montiram dok streljana ne proradi cisto za zez po dvoristu dok traje ovo. Ona je namenjena za GSG. Pisao sam vec ovde o tome. Klinac me davi mesecima da kupimo neku optiku (a ni ja se ne opirem mnogo 😁) pa sam porucio ovu cisto zbog cene, a i GSG nije jak, ne bi trebalo da je skrsi. Videcu kad dodje... Sta ti imas na Perunu?

Hvala Kircane, u potpunosti se slazem. Cesto probam neke druge ali rezultati budu puno slabiji.

Proko, imam 2 Nikko airking-a, 2-7x32 i 3-9x42. Ovu drugu nisam puno koristio zato sto su mi bolji rezultati sa 2-7(iako bih zeleo da je obrnuto)
Ili meni vise odgovara laksa optika ili je puska bolje balansirana sa njom. Treca opcija je da ne umem da gadjam sa vecim uvecanjem sto je vrlo verovatno

Ozbiljna kolekcija... Ja sam merkao neki Nikko al sam trenutno odustao zbog cene. Ne bih na pusku koja kosta 10k dinara da stavim nisan od 12k. Ako budem na Peruna montirao optiku za stalno onda cu verovatno Nikko. Jeste zajebano gadjati sa velikim uvecanjem, koncanica non stop mrda a psiha se trudi da je smiri i onda se samo gore pravi...

Nemam pojma sta da ti kazem, uvecanje i nije puno vece(3-9 sam uzeo zato sto ima svetlecu koncanicu a ja cesto pucam nocu, i sada trenutno xD) nego imam utisak da mi puska drugacije “trza” sa tezom optikom. Jednostavno, teze mi je da je izbalansiram prilikom pucanja.

Vrlo je moguce. Uzevsi u obzir da je nisan montiran iznad ose puske (logicno 😁) sto je veca tezina nisana vece ce pomeranje biti.. Ako me razumes... Posto nekad ni ja sebe ne razumem...

Kakva lepa razmena iskustava , svaka cast kolege :D
Alexa je veoma skroman , cesto pravi ovako lepe grupe , odlican i Perun i strelac nema price .
Kolega Proka je iz stava neverovatan , mada sam ja iz stava veoma los trudicu se da makar budem blizu .
Veliko mi je zadovoljstvo citati ovakve postove :D

Kolega Aleksa me je oduševio sa ovom grupom. Zbog njega i Proke dodje mi da nabavim sebi jednu springericu sa 10j snage I da uživam u čarima gadjanja iz iste.

Zahvaljujem se na lepim recima mnogopostovane kolege a ti Proko nema sta da crvenis, pucas ti odlicno iz stava

Users who are viewing this thread

Back